Uusi ohjausasiakirjapalvelu tohtoriopiskelijoille ja väitöskirjanohjaajille

Läsnä olevaksi ilmoittautuneet tohtoriopiskelijat voivat nyt laatia ohjausasiakirjansa uudessa ohjausasiakirjapalvelussa.

Yliopistossa on otettu käyttöön uusi tohtoriopiskelijoiden ohjausasiakirjapalvelu. Syksyllä 2018 kaikki lukuvuodelle 2018-2019 läsnä olevaksi ilmoittautuneet tohtoriopiskelijat laativat ohjausasiakirjan uudessa ohjausasiakirjapalvelussa, joka korvaa Korpissa olevat ohjausasiakirjat.

Ohjausasiakirjaan kirjataan tohtoriopiskelijan ja hänen ohjaajiensa yhteisesti muodostama suunnitelma väitöskirjan ohjauksesta ja valmistumisen aikataulusta. Asiakirjan tarkoitus on selkeyttää tohtoriopiskelijan ja ohjaajan vastuita sekä edistää tohtoriopintojen suorittamista.

Ohjausasiakirjapalveluun kirjaudutaan JYUn käyttäjätunnuksilla.

Ohjausasiakirjan laatimisohjeet

Lukuvuodelle 2018-2019 läsnä olevaksi ilmoittautuneet tohtoriopiskelijat ovat saaneet sähköpostitse linkin uuteen ohjausasiakirjapalveluun sekä ohjausasiakirjan laatimisohjeisiin. Kun opiskelija on laatinut ohjausasiakirjan ja vahvistanut sen omalta osaltaan, ohjausasiakirjapalvelu lähettää sähköpostitse vahvistus- tai tarkastuspyynnön väitöskirjan ohjaajille.

Lisätietoja antaa: Tutkijakoulukoordinaattori Tuula Oksanen tuula.a.oksanen@jyu.fi, 040 801 4205