03.04.2018

Aurora-tietokanta on uudistunut

Kansallinen Aurora-tietokanta sisältää tietoja suomalaisista tieteen ja taiteen rahoittajista ja niiden rahoitushauista. Turun yliopiston ylläpitämä Aurora-tietokanta on maksuton ja kaikille avoin. Tietokanta löytyy samasta osoitteesta kuin ennenkin - www.aurora-tietokanta.fi.

Aurora-tietokannan alusta ja ilme on uudistettu paremmin palvelemaan rahoitustietojen hakijoita. Tietokantaa on nyt helpompi käyttää mobiililaitteissa, sillä sivupohjan skaalautuu laitteen mukaan. Myös sivuston kieliversiot (suomi, ruotsi ja englanti) toimivat kokonaisvaltaisemmin kuin ennen. Rekisteröityneiden käyttäjien lisäpalvelut toimivat entiseen tapaan, eli rahoittajia ja rahoitushakuja voi tallentaa suosikeiksi sekä tilata sähköpostiin ilmoituksia päättyvistä hauista sekä suosikkirahoittajiensa uusista rahoitushauista. Omat suosikkihaut on nyt listattu aikajärjestykseen, mikä helpottaa rahoitushakemusten suunnittelua. Rekisteröityminen, salasanan vaihto ja omien tietojen poisto on tehty mahdollisimman helpoksi.

Tietokantaa rahoittavat Suomen yliopistot UNIFI ry., Arene ry. ja Säätiöiden ja rahastojen neuvottelukunta ry. Auroran toiminnasta vastaa Turun yliopisto.

Lisätietoja: aurora@aurora-tietokanta.fi