22.10.2018

Business Finlandin Co-Creation-rahoitus kahdelle hankkeelle

Business Finland on myöntänyt Co-Creation-rahoituksen Jyväskylän yliopiston kahdelle hankkeelle. Hanke  Seamless Authentication for Everyone toteutetaan informaatioteknologian tiedekunnassa ja hanke Augmented Reality Technologies in Education and Musical interaction toteutetaan  yhteistyössä informaatioteknologian ja humanistis-yhteiskuntatieteellisen tiedekunnan välillä.

Lue lisää Co-Creation-rahoituksesta.

Lisätietoja hankkeista:

Seamless Authentication for Everyone: tutkijatohtori Naomi Woods, naomi.woods@jyu.fi, puh. 040 805 4417
Augmented Reality Technologies in Education and Musical interaction: yliopistotutkija Kai Tuuri, kai.tuuri@jyu.fi, puh. 040 805 3679

Lisätietoja Business Finland-rahoituksesta JYU:ssa: tutkimusrahoituksen asiantuntija Maria Värre, maria.varre@jyu.fi, puh. 040 805 4702