05.12.2018

Tilaisuus peruttu! Erasmus+ Eurooppalaiset korkeakoulut –pilottiohjelma yliopistoille! INFO 9.1.2019 klo 9 -11.00

TILAISUUS PERUTTU, uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.
Aika: 9.1.2019 klo 9 -11.00
Paikka: Agora Ag B301

Euroopan komissio on julkaissut uuden Erasmus+ rahoitushaun Eurooppalaiset korkeakoulut –pilottiohjelman. Ohjelma kuuluu toimenpiteeseen Key Action 2. Komission tavoitteena on saada aikaiseksi noin 20 ”Eurooppa-yliopistoa” vuoteen 2024 mennessä. Eurooppa-yliopistot muodostavat eri puolilla EU:ta alhaalta ylöspäin suuntautuvia yliopistoverkostoja, joissa opiskelijat voivat suorittaa tutkinnon, johon kuuluu opintoja useissa eri EU-maissa, ja jotka parantavat osaltaan eurooppalaisten yliopistojen kansainvälistä kilpailukykyä ja huippuosaamista.

Vuonna 2019 ohjelmassa tuetaan kuutta eurooppalaista yliopistoliittoa, joista kukin koostuu vähintään kolmesta korkeakoulusta kolmesta eri maasta. Hankkeet kestävät kolme vuotta. Eu:n enimmäistuki kolmevuotiselle hankkeelle on 5 miljoonaan euroa. Tuki perustuu todellisiin kustannuksiin joista rahoittaja korvaa 80%. Hakuaika päättyy 28.2.2019. Hakemukset toimitetaan EACEA:lle. Yliopisto voi osallistua vain yhteen yliopistoliittoon. Vuoden 2019 haussa Jyväskylän yliopisto on jo mukana yhdessä hakemuksessa.

Jyväskylän yliopiston Tutkimus- ja Innovaatiopalvelut ja Kansainväiset palvelut järjestävät infotilaisuuden Eurooppalaisista korkeakouluista 9.1.2019 klo 9 -11.00

Infoon voi ilmoittautua tästä 9.1.2019 tilaisuuteen KORPISSA.

Ohjelmaoppaan eri kielillä löydät: Programme guide
Linkki hakusivulle: European Universities 2019 EAC/A03/2018

Lisätietoja tilaisuudesta ja Erasmus+ -rahoituksesta Jyväskylän yliopistossa:
Tuija Koponen                                                                                      Anu Tiilikainen-Tervaniemi
Kansainvälisten palveluiden päällikkö                                                Tutkimusrahoituksen asiantuntija
tuija.h.koponen@jyu.fi                                                                          anu.tiilikainen-tervaniemi@jyu.fi
puh 040 805 4343                                                                                puh 040 8054523