Suomen Akatemian huhtikuun 2019 haun hakuilmoitukset on julkaistu

Haussa kuusi akatemiaohjelmaa ja tutkimusinfrastruktuuri FIRI 2019

Suomen Akatemian huhtikuun 2019 haussa on kuusi akatemiaohjelma-hakua ja tutkimusinfrastruktuurihaku FIRI 2109.

Akatemia on uudistanut sivujaan, ja nyt ensimmäistä kertaa on jokaisella haulla oma hakutekstinsä ja ohjesivustonsa. Alla linkit hakusivuille. Lisätietoja haun JYU-ohjeistuksista.

Tutkimusryhmälle: Akatemiaohjelmat

Suomen Akatemian huhtikuun hakuun tulee kuusi akatemiaohjelmahakua Neljä akatemiaohjelmahakua kohdistuu uusiin ohjelmiin ja kaksi hakua käynnissä oleviin ohjelmiin. Akatemiaohjelmien haku aukeaa 2.4. ja päättyy 24.4.2019 klo 16.15. Tarkista haun yksityiskohdat 7.3. julkaistavasta hakuilmoituksesta. Akatemiaohjelmien hausta järjestetään myös webinaari 21.3. klo 13-15. Webinaariin pääsee osallistumaan www.aka.fi-etusivulta tai ohjelmien sivujen kautta.
- Riitta Maijalan (SA) blogi: Akatemian hakuilmoitus uudistui - 9 vinkkiä hakijalle

Akatemiaohjelma-hauissa sinua neuvoo JYU:ssa:

Tutkimusrahoituksen asiantuntija Satu Huhtala, satu.m.huhtala@jyu.fi , 0400-248085.

****************************************************

Tutkimusorganisaatiolle: tutkimusinfrastruktuurihaku FIRI

Huhtikuun haussa tulee olemaan myös kaksi FIRI-tutkimusinfrastruktuuri-hakua. TIekartan infrastruktuurit sekä uudet avaukset ja tiekartan ulkopuoliset infrastruktuurit. Haun deadline tulee olemaan 15.5.2019, mutta JYU:n sisäinen deadline tulee olemaan 16.4.2019, sillä hakijana on Jyväskylän yliopisto. Jyväskylän yliopiston FIRI 2019 -hakemukset tulee toimittaa tiedeneuvoston strategista arviointia ja yliopiston taloudellista sitoutumista ja priorisointia varten tiedeneuvoston käytössä olevaan postilaatikkoon osoitteella research-council@jyu.fi 16.4.2019 klo 16.15 mennessä. Tiedeneuvosto käsittelee hakemukset 29.4.2019 kokouksessaan ja antaa palautteen hakijoille sekä tekee esityksen rehtorille niiden priorisoinnista. Rehtorin priorisointiliite toimitetaan hakijoille 3.5.2019 mennessä. Vastuullinen johtaja tekee varsinaisen hakemuksen Suomen Akatemian verkkoasiointiin 15.5.2019 mennessä. Lisätietoja FIRI-haun JYU-ohjeistuksista.
- Firihakuinfon video (Youtube).
- Vuonna 2020 ei tule olemaan FIRI-hakua, mutta silloin järjestetään haku seuraavalle infrastruktuurien tiekartalle pääsemiseksi.

FIRI-tutkimusinfrastruktuuri-hauissa sinua neuvoo JYU:ssa: Tutkimuksen kehittämispäällikkö Timo Taskinen, timo.taskinen@jyu.fi , 0400-648504.