Jatkuva haku: Erityisavustukset tieteen ja korkeakoulutuksen kehittämiseen

Erityisavustus on tarkoitettu kansallisiin ja kansainvälisiin kehittämishankkeisiin joilla edistetään tiedettä ja korkeakoulutusta. Avustuksilla tuetaan myös tutkimusinfrastruktuureja jotka ovat korkeakoulu- ja tiedepoliittisesti merkittäviä, esimerkiksi CSC:n vuosi-investoinnit sekä KDK-Finna, KDK-PAS ja Tutkimus-PAS infrastruktuurit.

Avustusta voivat hakea oikeuskelpoiset yhteisöt ja säätiöt. Pääsääntöisesti ministeriöstä ei myönnetä avustuksia ja apurahoja luonnolliselle henkilölle eikä työryhmälle, jossa luonnollinen henkilö on virallisena hakijana.

Erityisavustusten hakuaika on ympäri vuoden. Avustuspäätökset pyritään tekemään noin neljä kertaa vuodessa. Käsittelyaika on noin 2-4 kuukautta.

Established Researcher
Ministries