Jutikkala Fund

Eino Jutikkalan rahasto Suomalainen tiedeakatemia Finnish Academy of Science and Letters

The next application process will be held 27.4.-31.5.2018. The application materials and system are only available in Finnish.

Additional information and the application announcement: see announcement.

The application is made and sent electronically through online service. Please read all instructions carefully before sending the application.

*****************************************************************************

SUOMALAISEN TIEDEAKATEMIAN APURAHAT HUMANISTISELLE TUTKIMUKSELLE

EINO JUTIKKALAN RAHASTON APURAHAT

Haku avoinna 27.4.–31.5.2018

Suomalainen Tiedeakatemia julistaa haettavaksi Eino Jutikkalan rahastosta humanistiselle tutkimukselle apurahoja tohtoriopintoihin ja tutkimusvierailuihin.

Apuraha tohtoriopintoihin (25.000 €) mahdollistamaan vuoden mittainen ansiotyöstä vapaa työskentely. Apurahan saamisen edellytyksenä on jatkokoulutuspaikka. Apurahaan liitetään yliopistokorvaus yliopistolle, joka on kokovuotisen apurahan yhteydessä 1.600 euroa. Rahoituspäätöksissä suositaan liikkuvuutta sekä tutkimustyötä ulkomailla. Hakemukseen voidaan liittää myös matka-apurahahakemus.

Apurahoja tutkijoille lyhytaikaisiin tutkimusvierailuihin ulkomaisissa tai kotimaisissa yliopistoissa ja tutkimuslaitoksissa. Hakemukseen on liitettävä selvitys kokonaisrahoituksesta.

YLEISIÄ HAKUEHTOJA

Apurahat on tarkoitettu tutkijoille, jotka edustavat Suomalaisen Tiedeakatemian humanistisen osaston tieteenaloja. Huomaa, että ala valitaan tutkimuksen alan mukaan, ei esimerkiksi sen laitoksen mukaan, missä hakija tekee tutkimustaan. Alan valintaan saa apua Suomalaisen Tiedeakatemian toimistosta.

Erillisiä matka-apurahoja konferensseihin tai apurahoja julkaisu-, painatus- tai toimituskuluihin ei myönnetä.

Established Researcher, Doctoral student, Post Doctoral Researcher
Foundations
Personal, Mobility
JYU: Leena Sivula, 040-8055116, leena.sivula@jyu.fi
Sisältö

Tämä kansio on tyhjä.