Kurssit ja valmennus

Haluatko kehittää osaamistasi? Tutustu alla olevaan tarjontaan – saat uusia näkökulmia pääaineopintoihisi sekä pääset edistämään yrittäjyys- ja työelämävalmiuksiasi. Muista myös oman tiedekunnan projekti- ja työelämäopinnot!

Yliopisto, Yritystehdas ja JES tarjoavat oivallisia paikkoja testata liikeideoita, löytää samanhenkisiä yrittäjäkavereita ja syventää omaa kompetenssia. Jokaisesta ei tule yrittäjää, mutta yrittäjämäistä asennetta sekä osaamisen markkinoinnin, projektinhallinnan ja tiimityön taitoja tarvitaan kaikkialla!

Yrittäjyyden perusopintokokonaisuus

Uudistettu yrittäjyyden perusopintokokonaisuus on avoin kaikille opiskelijoillemme. Voit valita kiinnostuksesi mukaan yksittäisiä opintojaksoja tai tehdä koko sivuainekokonaisuuden. Kurssit pyörivät läpi vuoden – katso ajankohtaiset tiedot Korpista.

Basic studies in entrepreneurship

Englanninkielinen, suppeampi versio (20 op) Yrittäjyyden perusopintokokonaisuudesta sinulle, joka etsit englanninkielistä kurssitarjontaa. Avoin kaikille opiskelijoillemme. Voit valita kiinnostuksesi mukaan yksittäisiä opintojaksoja tai tehdä koko opintokokonaisuuden. Kurssit pyörivät läpi vuoden – katso ajankohtaiset tiedot Korpista.

Työelämäpalvelujen tarjonta

Työelämäpalvelut tarjoaa tukea yrittäjyyteen ja työelämätaitojen kehittämiseen. Seuraa Repalinjan työ- ja harjoittelupaikkailmoituksia,  hyppää mukaan asiakasprojektiin tai osallistu työelämäaiheisiin tapahtumiin!

International Business and Entrepreneurship -maisteriohjelma

Pääaineena yrittäjyyttä voi opiskella kauppakorkeakoulun kansainvälisessä International Business and Entrepreneurship -maisteriohjelmassa.

Jyväskylän Yritystehtaan ja Jyväskylä Entrepreneurship Societyn (JES) koulutukset

Yritystehdas ja JES järjestävät vuoden aikana useita tapahtumia ja koulutuksia, joissa pääset kehittämään itseäsi.