02.11.2017

Kurssit ja valmennus

Haluatko kehittää osaamistasi? Tutustu alla olevaan tarjontaan – saat uusia näkökulmia pääaineopintoihisi sekä pääset edistämään yrittäjyys- ja työelämävalmiuksiasi. Muista myös katsoa oman tiedekunnan tarjoamat projekti- ja työelämäopinnot!

Yliopisto, Yritystehdas ja JES tarjoavat oivallisia paikkoja testata liikeideoita, löytää samanhenkisiä yrittäjäkavereita ja syventää omaa kompetenssia. Jokaisesta ei tule yrittäjää, mutta yrittäjämäistä asennetta sekä osaamisen markkinoinnin, projektinhallinnan ja tiimityön taitoja tarvitaan kaikissa töissä.

 

Yrittäjyyden perusopintokokonaisuus

Uudistettu yrittäjyyden perusopintokokonaisuus on avoin kaikille opiskelijoillemme. Voit valita kiinnostuksesi mukaan yksittäisiä opintojaksoja tai tehdä koko sivuainekokonaisuuden. Kurssit pyörivät läpi vuoden! Tervetuloa mukaan loppuvuonna esimerkiksi näille:

Työelämäpalvelujen tarjonta

Työelämäpalvelut tarjoavat myös tukea yrittäjyyteen ja työelämätaitojen kehittämiseen – seuraa siis Repalinjan työ- ja harjoittelupaikkailmoituksia tai osallistu tapahtumiin työantajien kanssa.

International Business and Entrepreneurship -maisteriohjelma

Pääaineena yrittäjyyttä voi opiskella kauppakorkeakoulun kansainvälisessä International Business and Entrepreneurship -maisteriohjelmassa.

Yritystehtaan ja Jyväskylä Entrepreneurship Societyn (JES) koulutukset

Lisäksi Yritystehdas ja JES järjestävät vuoden aikana useita tapahtumia ja koulutuksia, joissa pääset kehittämään itseäsi.

Tiesitkö, että opiskelijoiden yrittäjyysosaamista edistetään myös yli oppilaitosrajojen Edufutura-yhteistyössä? Kyseessä on Jyväskylän yliopiston, ammattikorkeakoulun ja koulutuskuntayhtymän rakentama oppimisen ja tutkimuksen osaamiskeskittymä. Yrittäjyys on yksi Edufuturan painopistealueista, ja esimerkiksi yrittäjyysopintoja toteutetaan moniammattillisessa yhteistyössä.