03.11.2017

Tapahtumat ja kilpailut

Tälle sivulle on koottu yrittäjyysaiheisia tapahtumia ja kilpailuja, joista on hyötyä oman polun rakentamisessa.

Yrittäjyyskilpailuja ja -tapahtumia on iso liuta kaupungissamme ja koko maassamme. Tervetuloa osallistumaan ja innostumaan! Tiesitkö myös, että esimerkiksi Yritystehtaan ja JES:n tapahtumista on mahdollista kerryttää opintopisteitä?

 

Kasvu Open
KasvuOpen on sparrausprosessi ja kilpailu, jonka tavoitteena on synnyttää uusia kasvuyrityksiä ja vauhdittaa jo olemassa olevien yritysten kasvua.

Dream Up

DreamUp on tapahtuma opiskelijoilta opiskelijoille. Inspiroivien puhujien lisäksi pääset kuulemaan suoraan unelmiaan toteuttavilta nuorilta, miltä heidän yrittäjyyspolkunsa näyttävät. Osa ohjelmasta järjestetään englanniksi, joten myös kansainväliset opiskelijat ovat lämpimästi tervetulleita nauttimaan yritteliäästä ilmapiiristä!

 

Discovery Tuesday

Discovery Tuesday kokoaa yhteen startup-kulttuurista ja yrittäjyydestä kiinnostuneet. Ohjelmaan valitut pääsevät kehittämään yritysideoitaan konkariyrittäjien johdolla. Hanketta luotsaa Jyväskylä Entrepreneurship Society ry yhdessä Jyväskylän Yritystehtaan, TE-toimiston ja Jyväskylän kaupungin kanssa.

 

Innovate or die!

Innovate or die! on korkeakouluopiskelijoille suunnattu innovaatiokilpailu, jossa eri alojen opiskelijat tuottavat uusia, innovatiivisia ideoita toimeksiantajien. 

 

Spotlight
Spotlight brings together innovative and entrepreneur-minded students in Paviljonki. The goal of the event is to help students to develop their own expertise and get new contacts. 

Hackathon
Haluatko viettää inspiroivan viikonlopun eri alojen tulevien huippuasiantuntijoiden kanssa? Kiinnostaako olla mukana ratkaisemassa ajankohtaisia tosielämän ongelmia? Haluatko rakentaa yhdenvertaisempaa maailmaa ja pitää hauskaa? Tervetuloa Hackathoniin!