31.10.2017

Yrittäjyys ja verkostot

Mistä löydät apua, jos haluat ryhtyä yrittäjäksi tai ryhtyä kaupallistamaan osaamistasi muulla tavalla (esim. sivutoiminen yrittäjyys, freelancer-työt)? Vai etsitkö kenties kanssayrittäjiä ja -innostujia ideallesi?

Yrittäjyys voi tuntua yksinäiseltä puurtamiselta, mutta heti alkuun on tärkeä tietää: et ole yksin. Tälle sivulle on koottu keskeisiä verkostoja, jotka auttavat sinua eteenpäin.

Jyväskylä Entrepreneurship Society (JES)

Jyväskylä Entrepreneurship Society (JES) on opiskelijoiden yrittäjäyhteisö opiskelijoille. JES:in missio on auttaa päämäärätietoisia opiskelijoita tutustumaan uusiin ihmisiin. Järjestö tarjoaa alustan idearikkaille korkeakouluopiskelijoille, jotka haluavat saada apua idean eteenpäin viemiseen. Samalla he tukevat opiskelevia yrittäjiä käytännön työkalujen ja verkostojen avulla.

Jyväskylän Yritystehdas

Uusi Yritystehdas on paikka, jonne voivat mennä kaikki yrittäjyydestä ja uusista verkostoista kiinnostuneet. Yritystehdas auttaa sinua alkutaipaleen ideoimis- ja haudutusvaiheessa.
 
Kyseessä on Jyväskylän yliopiston, ammattikorkeakoulun, koulutuskuntayhtymän ja kaupungin yhteinen tuleva yhtiö, joka edistää yrittäjyyskasvatusta ja uuden liiketoiminnan syntymistä kaupungissamme. Se tukee oppilaitosten yhteisiä opintoja ja tapahtumia sekä tarjoaa hautomopalveluja kasvuhakuisille alkaville yrityksille. Uusi yhtiö on tällä hetkellä käynnistämisvaiheessa, ja nykyinen Yritystehdas palvelee vuoden 2017 loppuun.

Keski-Suomen Uusyrityskeskus

Jos sinulla on jo selkeä visio liiketoimintasuunnitelmastasi, voit mennä suoraan Keski-Suomen Uusyrityskeskuksen puheille.

ZestMark

ZestMark tarjoaa alle 30-vuotiaille inspiraatiota ja työkaluja itsensä työllistämiseen sekä yrittäjyyshaaveiden toteuttamiseen.

Crazy Town

Crazy Town on asiantuntijoiden yhteinen tila ja yhteisö – työtilan lisäksi sinun on mahdollista saada kumppaneita, ammatillisia verkostoja, yhteisöllistä työskentelyä, työkavereita ja uusia asiakkuuksia!

Jyväskylän yliopiston alumnit

Jyväskylän yliopistosta on valmistunut lukuisa määrä asiantuntijoita ja yrittäjiä, jotka voivat tarjota juuri sinulle arvokkaita vinkkejä ja verkostoja yrittäjyyden polulla.

Entrepreneurship in Recidence (EIR)

Kaipaatko mentoria, neuvonantajaa tai kanssayrittäjää? Kysy  EIR-toiminnasta lisää Mari Suorannalta (mari.suoranta@jyu.fi)!