17.08.2018

Kurssit ja valmennus

Tutkijan ja start-up-yrittäjän työt ovat lähellä toisiaan: oman idean markkinoimista, uusien mahdollisuuksien löytämistä ja sitkeää puurtamista. Tälle sivulle on koottu tietoa oman osaamisen kehittämiseksi. Kannattaa katsoa myös jatko-opintoihin kuuluva kurssitarjonta!

Moni tutkija haaveilee mahdollisuuksista päästä viemään omia tutkimustuloksia vahvemmin käytäntöön. Toisaalta yrittäjämäinen toiminta hyödyttää ketä tahansa tutkijaa siinä missä bisnesammattilaisiakin. Alle on koottu keinoja oman yrittäjyysosaamisen kehittämiseen – saat uusia näkökulmia niin tutkijan työhön, yritysmaailmaan kuin oman yrityksen pyörittämiseenkin.

Yrittäjyyden perusopintokokonaisuus

Yrittäjyyden perusopintokokonaisuus on opiskelijoiden lisäksi avoin kaikille Jyväskylän yliopiston tutkijoille ja työntekijöille. Kurssit pyörivät läpi vuoden, ja voit valita niistä itsellesi parhaiten sopivat kiinnostukseksi mukaan. Hyödyllisiä kursseja tutkijan näkökulmasta ovat esimerkiksi URAS001 Yrittäjyystarinoita, YMAA2150 Tuotteistaminen ja myynti -kurssi ja URAA1005 Ideasta yritykseksi -esihautomokurssi. Ajankohtaiset kurssitiedot ovat Korpissa.

Työelämäpalvelujen tarjonta

Työelämäpalvelut tarjoaa monipuolisesti kursseja myös tutkijoille yrittäjyyteen ja oman osaamisen kehittämiseen.

Jyväskylän Yritystehtaan ja Jyväskylä Entrepreneurship Societyn (JES) koulutukset

Lisäksi Yritystehdas ja JES järjestävät vuoden aikana useita tapahtumia ja koulutuksia, joissa pääsee kehittämään niin tutkijan kuin yrittäjänkin työn kannalta tärkeitä taitoja – esimerkiksi oman liikeidean ja tutkimusaiheen pitchaamista!