13.01.2018

Tapahtumat ja kilpailut

Täältä löydät yrittäjyysaiheisia tapahtumia ja kilpailuja, joiden kautta moni on saanut ideaansa eteenpäin ja löytänyt esimerkiksi kaupallistajaosaajia.

Yrittäjyyskilpailuja ja -tapahtumia on iso määrä kaupungissamme ja koko maassamme. Oletko osallistunut vielä näihin?

Kasvu Open

KasvuOpen on sparrausprosessi ja kilpailu, jonka tavoitteena on synnyttää uusia kasvuyrityksiä ja vauhdittaa jo olemassa olevien yritysten kasvua.

Discovery Tuesday

Discovery Tuesday kokoaa yhteen startup-kulttuurista ja yrittäjyydestä kiinnostuneet. Ohjelmaan valitut pääsevät kehittämään yritysideoitaan konkariyrittäjien johdolla.

Slush

Slush on kansainvälinen teknologia- ja kasvuyritystapahtuma. Slushin tavoitteena on saattaa yhteen kansainvälisiä kasvuyrityksiä, sijoittajia ja mediaa sekä auttaa yrittäjiä menestymään ja nostamaan yrityksensä maailman parhaaksi valitsemallaan toimialalla.

Hackathon

A meeting point for thousands of developers, designers, and entrepreneurs from around the world - Europe’s biggest Hackathon!

Vuoden nuori tutkija-yrittäjä

Vuoden nuori tutkija-yrittäjä on 5000 euron tunnustus, joka myönnetään tutkimukseen perustuvaa yritystoimintaa synnyttäneelle tutkijalle. Palkinto kannustaa erityisesti nuoria tutkijoita yrittäjäuralle. Yritystoiminta antaa tehokkaan tavan levittää tutkimustuloksia yhteiskunnan hyödyksi.