Yhteystiedot

Opiskelija tai tutkija, haluatko lisätietoa yrittäjyysasioissa? Ota yhteyttä alla oleviin tahoihin! Yhteistyökumppaneille lisätietoa: https://www.jyu.fi/fi/yhteistyo

Jyväskylän Yritystehdas
Yritystehdas on paikka, jonne voivat mennä kaikki yrittäjyydestä ja uusista verkostoista kiinnostuneet. Pääset kehittämään osaamistasi ja saamaan apua niin ideoimis- kuin haudutusvaiheeseenkin.

Yritystehdas on Jyväskylän yliopiston, ammattikorkeakoulun, koulutuskuntayhtymän ja kaupungin yhteinen yhtiö, joka edistää yrittäjyyskasvatusta sekä uuden liiketoiminnan syntymistä kaupungissamme. Se tukee oppilaitosten yhteisiä opintoja ja tapahtumia sekä tarjoaa hautomopalveluja kasvuhakuisille alkaville yrityksille.

Jyväskylä Entrepreneurship Society
Jyväskylä Entrepreneurship Society ry (JES) on yrittäjähenkinen yhteisö opiskelijoilta opiskelijoille. JES tarjoaa konkreettisia mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen, oman jutun löytämiseen, uusiin ihmisiin tutustumiseen ja yritysmaailman kontaktien saamiseen. Parhaimmillaan toiminta on mahdollistanut uusien työpaikkojen löytymisen, liikeideoiden syntymisen ja jopa yritysten perustamisen! Järjestön tapahtumatarjontaan kuuluu muun muassa brunsseja, puhujatapahtumia, workshopeja, excursioita sekä ideointitapahtumia. JES on osa Suomen laajuista ES-järjestöjen verkostoa, jonka toimijat levittävät yrittäjyyden ilosanomaa omissa kaupungeissaan.