15.02.2018

Yrittäjyysintoa Innovation Scout -hankkeesta!

Innovation Scout Research & Business 2017 -hankkeessa päästiin edistämään tutkimustulosten kaupallistamista ja yrittäjyysosaamista yliopistossamme. Tekes-rahoitteinen hanke mahdollisti muun muassa yrittäjyysaiheisia viestintäkampanjoita, verkostoitumistapahtumia ja tutkimushaastatteluja sekä piilaaksolaisesta yrityskulttuurista oppimista. Yrittäjyysteemoissa aiotaan jatkaa myös tänä vuonna.

”Oli mahtavaa työskennellä monitieteisessä tiimissä, jossa kaikki olimme asiasta innostuneita! Kukin laittoi itsensä peliin ja uskon, että yhteistyö jatkuu yhteisen tavoitteen, yrittäjyyden ja liiketoiminnan edistämisen, saavuttamiseksi jatkossakin”, Innovation Scout -hankkeen vastuullinen johtaja Riikka Reitzer sanoo.

Tutustu uudistettuun yrittäjyysportaaliin

Hankkeen yhtenä tuotoksena uudistettiin tutkijoille ja opiskelijoille suunnattu JYU:n yrittäjyysportaali www.jyu.fi/yrittajyys. Portaaliin on koottu mm. yrittäjyystarinoita sekä tietoa kursseista, tapahtumista ja kilpailuista, joita kaikki yrittäjyydestä kiinnostuneet voivat hyödyntää.

Tutkijat ja opiskelijat yrittäjyysvideoilla

Millaisia kaupallistamiskokemuksia yliopistolähtöisillä yliopistoilla on? Miten voin kehittää omia yrittäjyysvalmiuksiani? Katso tutkijoille suunnattu video yliopistolähtöisestä yrittäjyydestä:
https://www.youtube.com/watch?v=vxsDNI0cCbw

Opiskelijan silmin aiheeseen pääset tutustumaan yrittäjyysopinnoista kertovasta videosta: https://www.youtube.com/watch?v=vxsDNI0cCbw

Kiinnostaako yrittäjyys?

Tukea ja apua yrittäjyysasioissa saat mm. uudelta Yritystehtaalta CoCampukselta, tutkimus- ja innovaatiopalveluilta, työelämäpalveluilta, kauppakorkeakoululta ja yliopiston rahoitusyhtiöltä Unifundilta. Yhteystiedot: https://www.jyu.fi/fi/yhteistyo/yrittajyys/yhteystiedot