• Akateeminen kahvila vai henkilökunnan olohuone vai ..? Academic café or a staff lounge or ..?
  • 2016-05-04T14:15:00+03:00
  • 2016-05-04T16:00:00+03:00
  • Akateemisen kahvilan tai henkilökunnan olohuoneen toimintojen ideointipalaveri 4.5.2016/ Invitation to brainstorm ideas for a staff lounge or an academic café 4.5.2016
  • Milloin 04.05.2016 klo 14.1516.00 (Europe/Helsinki / UTC300)
  • Missä Ruusupuisto, Helena sali
  • Yhteyshenkilön nimi
  • Yhteyshenkilön puhelinnumero 0400247999
  • Osallistujat Jyväskylän yliopiston Henkilöstö Staff of University of Jyväskylä
  • Web-osoite Web-osoite
  • Lisää tapahtuma kalenteriin iCal

Academic Life -hengessä on yliopistoomme päätetty ottaa henkilökunnan käyttöön Lozzin takkahuoneen, porrasaulan ja Alvarin muodostama kokonaisuus pääasiassa vapaata seurustelua ja muuta yhteisöllisyyttä edistävää toimintaa varten. Työniminä tilavaraukselle ovat olleet Akateeminen kahvila tai henkilökunnan olohuone. Tilan kalustamisesta on valmistunut suunnitelma. Sen sijaan ajatuksia siitä, miten "olohuonetta" tulisi henkilökunnan yhteisenä ja yhteisöllisyyttä tukevana tilana käyttää, kaivataan juuri nyt. Lisäksi olisi hyvä kuulla ajatuksia siitä, mikä olisi sovelias kutsumanimi tälle henkilökunnan yhteiseen käyttöön tarkoitetulle tilalle. Keskustelutilaisuus tilan käytöstä pidetään 4.5.2016 klo 14.15-16 Ruusupuiston Helena salissa.

Tarjoilun mitoittamiseksi ilmoittautuminen Korpissa: https://korppi.jyu.fi/kotka/course/student/courseInfo.jsp?course=202466

In the spirit of the Academic Life concept, the University has decided to reserve the fireplace room, the staircase lobby and the Alvari room in the Lozzi building for staff, mainly for free socializing and other activities that promote the community spirit. Tentative names for the room have been, for example, an academic café or a staff lounge. A furnishing plan has already been made. Instead, we need ideas for using the ‘lounge’ as a common space to support the community feeling. New ideas for a name are welcome! Meeting for ideas on how you would like to use the facility is at Ruusupuisto, Helena hall, Wednesday, 4 May 2016 from 2:15 p.m.

Registration in Korppi for coffee buffet: https://korppi.jyu.fi/kotka/course/student/courseInfo.jsp?course=202466