14.12.2016

Hallitus ja toimitusjohtaja

Hallituksen puheenjohtaja

Ansio Tero
Tero Ansio on työskennellyt ICT-alalla yli 30 vuotta sekä kotimaassa että ulkomailla. Hänellä on kokemusta kansainvälisen suuren yli 1000 hengen organisaation johtamisesta. Hän on ollut mukana lukuisissa yritysostoissa ja -myynneissä. Ansiolla on myös kokemusta yliopistomaailmasta oltuaan 5 vuotta Helsingin Kauppakorkeakoulussa tutkijana ja assistenttina. Hän on työskennellyt esimerkiksi seuraavissa ICT-alan yrityksissä: Unic, Tieto ja Aditro.

Hallituksen jäsen

Halonen Vesa
Vesa Halosella on 35 vuoden kokemus erilaisista johtotehtävistä kansainvälisissä ICT-yrityksissä. Viimeksi Halonen toimi 12 vuotta yrittäjänä tietoturvakonsultointiin ja -palveluihin erikoistuneessa Trusteq Groupissa. Siellä hän oli toimitusjohtajana ja myöhemmin hallituksen puheenjohtajana alkuvuonna 2015 tapahtuneeseen exit’iin saakka. Trusteq Groupin lisäksi Halonen on työskennellyt mm. seuraavissa yrityksissä: Tieto, Broadvision, Netegrity ja Truxon.
Mattila Erkki
Erkki Mattila on työskennellyt tutkijana Helsingin Kauppakorkeakoulussa. Hänen pääasiallinen työkokemuksensa on yrittäjänä huvipuistoalalla. Hän oli perustamassa Tervakosken Puuhamaata 1984 ja toimi sen toimitusjohtajana siitä alkaen. Vuonna 1988 yritys listautui silloiselle pörssin OTC-listalle. Puuhamaahan liitettiin 1990-luvulla Visulahden Matkailukeskus ja Vesipuisto Serena. 2000-luvun alussa kokonaisuuteen liitettiin Wasalandian huvipuisto ja kylpylä. Syntyneen konsernin nimi muutettiin Puuharyhmä Oyj:ksi. Yritys siirtyi 2007 yrityskaupalla osaksi kansainvälistä Aspro Ocio AS yritystä. Tällöin yritys otettiin pois pörssistä.
Porkholm Olli
Olli Porkholmilla on yli 30 vuoden kokemus erilaisista johtotehtävistä sekä julkisen että yksityisen sektorin ICT-yrityksissä, myös kansainvälisissä organisaatioissa. Viimeiset yhdeksän vuotta Porkholm on toiminut jyväskyläläisen Protacon Solutions Oy:n toimitusjohtajana ja hallituksen jäsenenä. Porkholm on työskennellyt mm. seuraavissa yrityksissä: Tieto, Nokia, Hewlett-Packard, Balentor ja Protacon Solutions.

Toimitusjohtaja

Kupari Vesa
Vesa Kuparilla on yli 30 vuoden kokemus liiketoiminnasta, suurelta osin kansainvälisissä ICT-alan yrityksissä (esimerkiksi Tieto Oyj ja sen lukuisat edeltäjät). Hänellä on kokemusta mm. tuotekehityksestä, asiakaspalvelusta, myynnistä, johtamisesta sekä erilaisista kansainvälistä yritysjärjestelyistä. Kokemusta hallitustyöskentelystä hänellä on kymmenien yritysten hallituksissa. ICT-alan lisäksi yritykset ovat toimineet esimerkiksi energia-, ravintola- ja koulutusvientitoimialoilta.