Physics Days 2010

Parallel program for physics teachers

Sat 13 March at 9.00-10.30

Panel Discussion on the co-operation of schools and universities in physics teaching (in Finnish), Paviljonki


Fysiikkaa yliopistoista kouluihin – kuinka?

Panelikeskustelu (pj. professori Jukka Maalampi, Jyväskylän yliopisto)

Mainos pdf-muodossa

Yliopiston ja koulun välinen yhteistyö fysiikan opetuksessa lisääntyy ja saa uusia muotoja. Yhteistoiminnan tavoitteena on koululaisten innostaminen fysiikan ja muiden luonnontieteiden opiskeluun ja kokemuksien antaminen heille todellisesta tieteen ja tutkimuksen maailmasta. Yliopistojen kannalta tärkeää on myös uusien opiskelijapolvien rekrytoiminen alan koulutustarpeiden täyttämiseksi ja fysiikan tutkimuksen tulevaisuuden rakentamiseksi.

Panelissa keskustellaan tästä yhteistyöstä saaduista kokemuksista ja yhteistyön kehittämisestä uusia toimintamuotoja ideoiden.

Ohjelmaan kuuluu lisäksi kahvitarjoilu klo 10:30-11:00 sekä osallistuminen Fysiikan päivät 2010 -kokouksen  opetukseen liittyvään yleisistuntoon klo 11:00-12:30.

Ilmoittautumiset sähköpostitse 26.2.2010 mennessä osoitteeseen marjut.hilska@phys.jyu.fi

Tähän lauantain rinnakkaisohjelmaan osallistuminen ei edellytä Fysiikan päiville rekisteröitymistä eikä rekisteröitymismaksua peritä. Fysiikan päivien torstain-perjantain ohjelmaan osallistuminen edellyttää normaalin rekisteröitymisen sekä rekisteröitymismaksun maksamisen.