Fysiikan laitos

Solitoni 13.2.2017

In English

Toimistoinfoa. Hiihtolomaviikolla (viikko 9) Marjut lomailee ma-ti 27.-28.2. ja Minttu ja Hanna-Mari lomailevat ke-pe 1.-3.3.

Fysiikan laitoksen vuoden 2016 tilastot. Vuoden 2016 tilastot alkavat valmistumaan ja saatte pian excel-taulukot tarkistettavaksi. Vuonna 2016 laitoksella kävi 267 vierailijaa, jotka tekivät yhteensä 319 vierailua vuoden aikana. Henkilökunnan ulkomaanmatkoja kertyi 332 ja julkaisuja 232 kappaletta. Alustavat luvut esitelmistä ovat invited talks 130, other talks 94 (yht. 224 puhetta) sekä 44 posteria.

10 syytä miksi fyysikko on parempi kuin teekkari? Opiskelijarekrytointiin kaivattaisiin tarttuvia ja myyviä lausahduksia, otsikoita ja sloganeita. Lähetä väitteesi/ideasi Mintulle. Huom. nyt ei tarvitse olla poliittisesti korrekti, rohkeitakin sloganeita voidaan muokata käyttötarkoituksen mukaan. Parhaat ideat palkitaan Finnkinon elokuvalipuilla!

Ohjeita talousasioihin. Joitakin käytännön ohjeita talousasioihin löytyy laitoksen sivuilta ja uudet nimet ja yhteystiedot on päivitetty vanhojen tilalle.

Laitoksen tenttijärjestelyt. Muistutus jatko-opiskelijoille tarkistaa tentinvalvontavuoronne ja laittaa kalenteriin sekä tentaattoreille toimittaa kysymykset hyvissä ajoin. Kuulemma olette olleetkin ihan kilttejä viime aikoina, kiitos siitä. Toistaiseksi on epäselvää, kuuluvatko tenttijärjestelyt uudessa palvelurakenteessa kenenkään vastuulle toimistossa, mutta yritämme tämän kevään hoitaa vanhaan tyyliin. - Marjut ja Minttu

Taukoliikuntaa tiistaisin ja torstaisin. Kaikki ovat tervetulleita mukaan noin 10 minuutin taukojumppaan tiistaisin ja torstaisin klo 14.00 alakerran valvomon vieressä.


Lue myös

Tapahtumia

Tärkeitä hakuja

Aikaisemmat viikkotiedotteet

Tiedotettavaa seuraavaan Solitoniin? Sähköpostia Mintulle.