Fysiikan laitos

Solitoni 19.6.2017

In English

Solitoni toivottaa rentouttavaa kesää kaikille! Seuraava Solitoni ilmestyy elokuussa. 

Highlights

Valmistuminen kesän aikana. Tutkinnon ehtii saada vielä tämän lukuvuoden aikana eli heinäkuun loppuun mennessä, jos paperit hoituvat heinäkuun viimeisellä viikolla (jolloin Minttu töissä). 

Toimiston lomat:

  • Marjut lomalla 3.-21.7. 
  • Hanna-Mari lomalla 26.-30.6. ja 17.-28.7.
  • Minttu lomalla 26.6.-21.7. ja 31.7.-4.8.
  • HR-koordinaattorimme Johanna lomailee 10.-30.7.
  • Matkasihteerimme Eeva palaa lomalta 16.6. ja lomailee myöhemmin kesällä lyhyempiä pätkiä. Matka-asioissa kannattaa varsinkin kesän aikana käyttää  yhteissähköpostia phys-travel-servicecentre@jyu.fi, koska sitä lukee aina joku.
Ennen lomalle jäämistä:
  • TYÖSUUNNITELMAT. Opetus- ja tutkimushenkilökuntaan kuuluvat laativat työsuunnitelman 30.6.2017 mennessä tai kuukauden sisällä työsopimuksen alkamisesta. Laitosjohtajat hyväksyvät työsuunnitelmat 15.8.2017 mennessä. SoleTM -ohjelmaan tehtyjen teknisten muutosten vuoksi vanhaa suunnitelmaa ei ole mahdollista kopioida pohjaksi. Laitoksen ohjeistus tässä. SoleTM -järjestelmään liittyvissä asioissa ota yhteyttä Pasi Anttoseen. Työsuunnitelmaa päivitetään myöhemmin tarpeen mukaan, esim. kouluttautumissuunnitelmien osalta. 
  • SOLETUS kesä- ja heinäkuulta viimeistään pe 16.6.2017. Kokonaistyöajassa olevat (Opetus- ja tutkimushenkilöstö) huomioittehan myös vapaajaksojen kirjaamisen. Vapaajakson kohdentaminen koskee erityisesti ulkoisen rahoituksen hankkeissa työskenteleviä.Sole-sihteerit tallentavat kokonaistyöajassa oleville henkilöille SoleTM:n vapaajakson ajalle 1.-31.7.2017, mikäli ajanjakso sopii henkilön vapaajakson vuosirytmitykseen ja mikäli henkilö ei tee työtä täydentävän rahoituksen projekteille eikä hän itse ole kohdentanut muuta ajanjaksolle. Ohjeet vapaajakson kohdentamiseen: https://uno.jyu.fi/fi/ohjeet-ja-palvelut/ohjekeskus/tyoaika/tyoajan-kohdentaminen/kokonaistyoaikaMuu henkilöstö: Kohdenna SoleTM-sovellukseen vain toteutunut, tehollinen työaikasi. Vuosilomat tuntimäärineen siirtyvät automaattisesti ja päiväkohtaisesti SoleTM-sovellukseen.
  • Lomapäivät ovenpieleen ja ikkunalaudat tyhjiksi, jotta siivoojat pääsevät tekemään työnsä. 
Lue myös

Tapahtumia

Tärkeitä hakuja

Aikaisemmat viikkotiedotteet

Tiedotettavaa seuraavaan Solitoniin? Sähköpostia Mintulle