Fysiikan laitos

Solitoni 2.3.2015

Solitoni lomailee ensi viikolla ja seuraava Solitoni ilmestyy maanantaina 16.3.

Bussikuljetus fysiikan päiville. Muistathan ilmoittautua mukaan bussikyytiin, Ulla ottaa ilmoittautumisia vastaan.

Kulttuurirahaston apurahat. Tommia ja Mikkoa lykästi Kulttuurirahaston apurahojen myönnössä: Fil. maisteri Tommi Alanne sähköheikon symmetriarikon fenomenologiaa käsittelevän väitöskirjatyön loppuunsaattamiseen, Paavo ja Adolfiina Luostarisen rahastosta.Fil. maisteri Mikko Haaranen atomiytimissä tapahtuvia korkeasti kiellettyjä beetasiirtymiä käsittelevään väitöskirjatyöhön, Maili Aution rahastosta. Hienoa pojat!

Tiedekunnan alumni-iltapäivä. Tiedekunnan yhteiseen työelämäkurssiin liittyen järjestetään alumni-iltapäivä torstaina 5.3. klo 12-15. Paikkana on fysiikan laitoksen toisen kerroksen aula ja opiskelijatila. Fysiikan alalta mukaan ovat lupautuneet Mikko Sillanpää (Moventas Gears Oy), Suvi Harsunen (Jyväskylän energia Oy) ja Aki Puurunen (MAP Medical Technologies Oy). Ohjelmassa on lyhyet esittäytymispuheenvuorot ja vapaata justustelua kahvikupposen ääressä, joten piipahtakaahan alumnien juttusilla. Ari V. ja Minttu

Laitoskokous perjantaina 13.3. alkaen klo 13. Käsitellään strategisia ja hallinnollisia asioita. Testinomaisesti tapahtuman pitäisi näkyä myös teidän kaikkien Korppi-kalenterissa (joka kätevästi synkronoituu matkapuhelimiinne eikös vaan)! Koko henkilökunta tervetuloa.

Kesäopetus. Opiskelijoille tehdyn kesäopetuksen toivekyselyn tulokset tässä. Mikä täydentäisi sopivasti kesän kurssivalikoimaa? Kesälle on jo suunnitteilla kurssit FYSY180 Arkipäivän fysiikkaa (HePe) ja FYST320 Suhteellisuusteoria (Markku Lehto). Lisäksi laitos tukee apurahoin kesäopiskelua yhdistettynä kandidaatintutkielman kirjoittamiseen. Koko tiedekunnan kesäopetus löytyy täältä. Lista vielä elää ja täydentyy.

Vuosiraportti. Vuosiraportin materiaalit alkavat olla pikkuhiljaa koossa ja pian päästään taitto- ja oikolukuhommiin. Kiitokset kaikille aineistojen tuottajille ja tuloksia päästäneen tarkastelemaan maaliskuun aikana. Minttu ja Markku

Laitoksen oma TyHy-iltapäivä järjestetään keskiviikkona 11.3. klo 12.30-16.00 Ladun Majalla. Lajeina hiihto, lumikenkäily, geokätköily, frisbee ja hiihtovisa sekä tietenkin makkaraa, munkkia ja kahvia. Ilmoittaudu Marjutille tai Anna-Liisalle (6.3. mennessä)!

Tapahtumia

    Tärkeitä hakuja

    Aikaisemmat viikkotiedotteet

    Tiedotettavaa seuraavaan Solitoniin? Sähköpostia Mintulle.