Fysiikan laitos

Solitoni 18.9.2017

In English

Fysiikan opiskelija Linda Laakkonen opiskelijablogissa: Fysiikka on parasta jaettuna

JYU:n Liikkuvuusrahoitusta on myönnetty 3 kk Tiia Haveriselle  (Université Claude Bernand Lyon 1) ja 3kk Kai Loolle (CERN). Onnittelut!

Converis-työpaja mattimyöhäisille Akatemian hakuun. Kaikista hankkeista on jo hakemusvaiheessa tehtävä hankeilmoitus Converis-tutkimustietojärjestelmään. Piipahda fysiikan laitoksen ATK-luokassa (FL349) pe 22.9. aikavälillä 10-12 tekemässä pohja hankeilmoituksellesi. 

Vastaa vuoden 2017 henkilöstökyselyyn. Yliopistoyhteisön jäsenillä on henkilöstökyselyn kautta mahdollisuus vaikuttaa hyvinvoivan työyhteisön rakentamiseen. Yliopiston tavoite on, että vastausprosentti henkilöstökyselyssä on vähintään 60 %. Henkilöstökyselyn tuloksia hyödynnetään mm. yksiköiden talous- ja toimintasuunnittelussa sekä henkilöstösuunnitelmassa, esimiestyön ja työterveysyhteistyön kehittämisessä. Vuoden 2017 henkilöstökyselyssä palkitaan parhaimman vastausprosentin saanut yksikkö sekä eniten vastausprosenttia nostanut yksikkö työhyvinvointitoiminnalla. Vastaa 1.10.2017 mennessä!

Sinäkö se oot - uusi digikummi? Jyväskylän yliopistossa käynnistyy uudenlainen toimintamalli, jossa digipedagogista tukea tuodaan lähelle opettajaa ja hänen arkityöhönsä. Jokaisesta tiedekunnasta ja neljästä erillislaitoksesta kutsutaan mukaan opetuksen kehittämisestä kiinnostuneita henkilöitä digikummeiksi. Digikummi haluaa kokeilla uutta ja innostaa kollegoita kehittymään opetusteknologian hyödyntämisessä. Digikummin tärkein tehtävä on jakaa kokemuksia ja vinkkejä vertaisille omassa yksikössä. Digikummin ei tarvitse olla mikään digiguru -  teknologisiin kysymyksiin hän saa ideoita ja tukea digikummeista syntyvästä vertaisverkostosta ja IT-palveluilta. Näin digikummi toimii linkkinä ja auttaa löytämään ratkaisuja opettajien tarpeisiin. 

Tenttivastausten säilyttämisestä. Muistutuksena tietosuojavaltuutetulta, että tenttivastauksia on säilytettävä vuoden ajan ja sen jälkeen hävitettävä turvallisesti eli sala-Suloon. 

Väitöskirjan ohjaus: Hyvän ohjauksen elementitKaipaatko vinkkejä väitöskirjan ohjaamiseen? Ovatko tietosi tutkijakoulun ohjeista ja tuesta ajan tasalla? Yliopiston tutkijakoulu kutsuu väitöskirjojen ohjaajat ja tohtoriopiskelijat jakamaan ajatuksia, kokemuksia ja hyviä käytäntöjä väitöskirjanohjauksesta. Aiheeseen johdattelee opinto- ja uraohjauksen professori Sanna Vehviläinen Itä-Suomen yliopistosta. Iltapäivä jatkuu teemoitetuilla ryhmäkeskusteluilla kahvin tai teen lomassa. Ilmoittautumiset 6.10.2017 mennessä

Lue myös

Tapahtumia

Tärkeitä hakuja

Aikaisemmat viikkotiedotteet

Tiedotettavaa seuraavaan Solitoniin? Sähköpostia Mintulle