Alumnit

Alumni

Tervetuloa mukaan Jyväskylän yliopiston alumnitoimintaan!

Jyväskylän yliopiston alumnisivuilta www.jyu.fi/alumni löydät yhdestä osoitteesta uusimmat tiedot yliopiston tapahtumista, uutisista ja koulutustarjonnasta.

Yliopistopäivät Jyväskylän yliopistossa

Vuoden 2016 yliopistopäivät järjestetään 22.–23.9. teemalla Erilaista kielten oppimista kaiken ikää. Yliopistopäiviä isännöi tänä vuonna Jyväskylän yliopiston kielikampus.

Lauantaina 24.9. vietetään kielten laitoksesta valmistuneiden alumnipäivää. Päivän ohjelmassa on mielenkiintoisia työpajoja, vanhojen opiskelukaverien tapaamista ja fiilistelyä kampuksella. Ilmoittautuminen alumnipäivään on alkanut ja päättyy 31.8. Tule mukaan ja tuo opiskelukaverisi myös!

Lisätiedot ja yliopistopäivien ohjelma: www.jyu.fi/yliopistopaivat

Tilaa kuukausittain lähetettävä Jyväskylän yliopiston alumniuutiskirje tästä. Vanhoja alumniuutiskirjeita voit selata arkistossa.

Alumninet.jyu.fi-osoitteessa toiminut alumniportaali sulkeutui joulukuussa 2015. Jos olet jo aiemmin rekisteröitynyt vanhaan alumninet-palveluun, tietoja ei tarvitse lähettää uudelleen. Rekisteröityneet alumnit siirretään uuteen järjestelmään.

Muista myös Jyväskylän yliopiston alumniryhmä LinkedInissä!

Tiedonjyvän alumninumeron teemana kielet ja monikulttuurisuus: kielikampuksen tutkijat ja opettajat esittelyssä. Aiheena lisäksi mm. uusimmat ERC-hankkeet ja koulutusvienti.
Muista myös Tiedonjyvän verkkolehti jyu.fi/tiedonjyva ja alumnipalsta!

Jyväskylän yliopiston promootio 2016

Jyväskylän yliopiston kaikkien tiedekuntien maisteri- ja tohtoripromootio järjestettiin 12.–14.8.2016. Promootiossa maisterin ja tohtorin tutkinnon suorittaneet saavat juhlallisessa aktissa maisterin ja tohtorin arvon sekä niiden merkeiksi maisterinseppeleen ja -sormuksen tai tohtorinhatun ja -miekan. Kunniatohtoreiksi vihitään yhteiskunnallisia vaikuttajia ja tieteen saralla ansioituneita. Lisätietoja: www.jyu.fi/promootio

Jaa |
kuuluu seuraaviin kategorioihin: ,
Yhteystiedot

Tiedottaja
Vesa Holm
p. 050 361 0979
vesa.j.holm@jyu.fi

Käyntiosoite:
Seminaarinmäki, T-rakennus, 3.kerros

Alumniyhdyshenkilöt laitoksilla