Alumnit

Alumnitapahtumat

Tule viihtyisille yliopiston kampuksille tapaamaan opiskelukavereitasi, henkilökuntaa ja opiskelijoita. Opastettuja kampuskierroksia voit tilata osoitteesta: kampusmuseo@jyu.fi

Alumni

Tervetuloa mukaan Jyväskylän yliopiston alumnitoimintaan!

Jyväskylän yliopiston alumnisivuilta www.jyu.fi/alumni löydät yhdestä osoitteesta uusimmat tiedot yliopiston tapahtumista, uutisista ja koulutustarjonnasta.


Alumni, käy jättämässä yhteystietosi ja säilytä yhteytesi yliopistoon!

Näin varmistat, että saat myös jatkossa yliopiston alumnipostia, sähköisen alumniuutiskirjeen ja kutsuja alumnitapahtumiin. Rekisteriin liitytään täyttämällä omat yhteystiedot osoitteessa: www.jyu.fi/alumni/liity Samalla voit kertoa haluatko, että yliopistolta otetaan sinuun yhteyttä esimerkiksi mentorointiin, vierailuluentoihin, työharjoitteluun tai muuhun Jyväskylän yliopiston ja sen alumnitoiminnan kehittämiseen liittyvissä asioissa.

Muiden alumnien kanssa voit verkostoutua LinkedInissä Jyväskylän yliopiston alumniryhmässä!

Yliopistopäivät ja kauppakorkeakoulun 50-vuotisjuhla: kasvua yhteistyössä

Yliopistopäiviä vietetään tänä vuonna perjantaina 27.10. kauppakorkeakoulun 50-vuotisjuhlan hengessä. Kaikille avoin päivätapahtuma tuo yhteen yliopiston opiskelijoita ja tutkijoita sekä kaupungin asukkaita ja yrittäjiä. Lauantaina 28.10. tapahtuma jatkuu kauppatieteiden alumnien omalla ohjelmalla.

Jyväskylän yrittäjyyskenttä elää aktiivista muutoksen ja kehityksen aikaa. Samalla koko Keski-Suomi on hienossa kasvun suunnassa. Yliopistopäivillä päästään pureutumaan kasvun ja yhteistyön teemoihin niin yrittäjyyden, markkinoinnin kuin johtamisenkin näkökulmista. Luvassa on mm. puheenvuoroja, tarinoita ja paneelikeskustelua.

Yliopistopäiviä isännöi tänä vuonna 50-vuotisjuhliaan viettävä Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu, jonka juuret yltävät vuoteen 1967 filosofisen tiedekunnan kasvatustieteelliselle osastolle.

Tervetuloa mukaan!

Tiedonjyvä 1/2017

Muista myös Tiedonjyvän verkkolehti jyu.fi/tiedonjyva ja alumnipalsta!

Promootio kuvina – tilaa itsellesi tai läheisellesi muistoja

Kuvakirja Jyväskylän yliopiston yhdeksännestä promootiosta valmistui joulukuussa.

Kirja sisältää suuren määrän valokuvia tapahtumasta, promootiosta kertovaa aineistoa sekä sen eri tilaisuuksissa pidetyt puheet. Myös promootioruno julkaistaan kirjassa, kuten myös otteita ja valokuvia muusta kulttuuriohjelmasta. Kun tilaat promootiokirjan, saat myös koodiavaimen, jonka kautta pääset katselemaan noin tunnin pituista koostetta promootion videoista.

Jaa |
kuuluu seuraaviin kategorioihin: ,
Yhteystiedot

Tiedottaja
Vesa Holm
p. 050 361 0979
vesa.j.holm@jyu.fi

Alumniyhdyshenkilöt oppiaineittain