Alumnit

Alumni

Tervetuloa mukaan Jyväskylän yliopiston alumnitoimintaan!

Jyväskylän yliopiston alumnisivuilta www.jyu.fi/alumni löydät yhdestä osoitteesta uusimmat tiedot yliopiston tapahtumista, uutisista ja koulutustarjonnasta.


Alumni, käy jättämässä yhteystietosi ja säilytä yhteytesi yliopistoon!

Näin varmistat, että saat myös jatkossa yliopiston alumnipostia, sähköisen alumniuutiskirjeen ja kutsuja alumnitapahtumiin. Rekisteriin liitytään täyttämällä omat yhteystiedot osoitteessa: www.jyu.fi/alumni/liity Samalla voit kertoa haluatko, että yliopistolta otetaan sinuun yhteyttä esimerkiksi mentorointiin, vierailuluentoihin, työharjoitteluun tai muuhun Jyväskylän yliopiston ja sen alumnitoiminnan kehittämiseen liittyvissä asioissa.

Jos haluat ainoastaan sähköisen uutiskirjeen, voit tilata sen tästä. Vanhoja alumniuutiskirjeita voit selata arkistossa.

Muiden alumnien kanssa voit verkostoutua LinkedInissä Jyväskylän yliopiston alumniryhmässä!

Jyväskylän yliopiston alumnipäivä perjantaina 11.8.2017

Nostalgiaa ja tiedemaailman uusia tuulia

Jyväskylän yliopiston alumnipäivää vietetään 11. elokuuta 2017 klo 10.00–16.30. Yliopisto kutsuu entiset opiskelijansa takaisin opiskeluaikojen tunnelmaan kampuksille. Tutustu yliopiston tähän päivään ja vietä pieni hetki muistojen ja vanhojen tuttujen parissa.

Alumnipäivään osallistuminen on maksutonta.

Ilmoittaudu viimeistään 3.8. osoitteessa https://www.jyu.fi/alumni/alumnipaiva2017/

Alumnipäivän ohjelma ja lisätiedot: http://r.jyu.fi/alumnipaiva2017

Alumnipäivä on osa Kotiseutuliiton, Jyväskylän kaupungin ja Jyväskylän yliopiston järjestämiä valtakunnallisia Kotiseutupäiviä, jotka pidetään 10.–13.8.2017 Jyväskylässä. Torstaista sunnuntaihin Jyväskylässä järjestetään kymmeniä tapahtumia ja konsertteja, ohjelmassa on mm. Seminaarinmäen mieslaulajien ilmaiskonsertti. Katso Kotiseutupäivien koko ohjelma: www.jyvaskyla.fi/kotiseutupaivat

 

 

Alumnipäivä ja Kotiseutupäivät ovat osa Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa.

Promootio kuvina – tilaa itsellesi tai läheisellesi muistoja

Kuvakirja Jyväskylän yliopiston yhdeksännestä promootiosta valmistui joulukuussa.

Kirja sisältää suuren määrän valokuvia tapahtumasta, promootiosta kertovaa aineistoa sekä sen eri tilaisuuksissa pidetyt puheet. Myös promootioruno julkaistaan kirjassa, kuten myös otteita ja valokuvia muusta kulttuuriohjelmasta. Kun tilaat promootiokirjan, saat myös koodiavaimen, jonka kautta pääset katselemaan noin tunnin pituista koostetta promootion videoista.

Tiedonjyvä 1/2017

Muista myös Tiedonjyvän verkkolehti jyu.fi/tiedonjyva ja alumnipalsta!

 

Jaa |
kuuluu seuraaviin kategorioihin: ,
Yhteystiedot

Tiedottaja
Asta Ruodemäki
p. 050 361 0979
asta.ruodemaki@jyu.fi

Alumniyhdyshenkilöt laitoksilla