Neuvostot

Tiedeneuvoston rahoitusta tutkimusryhmille ja tutkielman tekijöille Konnevedelle

Konneveden rahoitusohjelma on tarkoitettu 2-5 henkilön tutkimusryhmille tutkimussuunnitelman viimeistelyä, rahoitushakemuksen loppuunsaattamista ja/tai kansainväliseen referoituun aikakauslehteen tarkoitetun tieteellisen artikkelin kirjoittamista varten. Lisäksi rahoitusta myönnetään pro gradu- tutkielmaa tai väitöskirjatyötään tekeville yliopistoon työsuhteessa oleville opiskelijoille ja tohtorikoulutettaville.

Rehtorin myöntämä rahoitus sisältää matkakustannukset Jyväskylästä Konnevedelle ja takaisin halvinta kulkuneuvoa käyttäen, 2 – 5 päivän majoituskustannukset Konneveden tutkimusasemalla (30 €/henkilö/vrk) ja voimassa olevan matkustussäännön mukaiset päivärahat. Tutkimusasemalla on monipuoliset työskentelymahdollisuudet kuten tutkijanhuoneet ja tietokoneet ja täysihoitoa vastaava ruokailumahdollisuus (aamiainen, lounas, päiväkahvi ja iltapala). Soluhuoneistossa on keittiö astioineen ja koneineen sekä peseytymistilat.

Hakulomake palautetaan tutkimus- ja innovaatiopalveluihin Raija Oikarille. Päätöksen rahoituksen myöntämisestä tekee tiedeneuvoston puheenjohtaja (vararehtori). Matkan jälkeen matkalasku tehdään SAPTravel -järjestelmässä. Asiallisen tarkastuksen tekee kyseisen yksikön matkasihteeri ja hyväksyjänä on tutkimuksen kehittämispäällikkö Timo Taskinen.

Rahoitus on ympärivuotisessa haussa ja ryhmä voi itse ehdottaa ajankohtaa, jolloin haluaa rahoituksen käyttää. Kuitenkin viime kädessä tutkimusasema päättää ajankohdasta sen mukaan, milloin asemalla on tilaa.

Varaukset tehdään osoitteella toimisto-konnevesi@jyu.fi. Parhaiten asemalle mahtuu loka-maaliskuun välisenä aikana.

Voit täyttää lomakkeen verkossa ja lähettää allekirjoitetun hakemuksen pdf-muodossa osoitteella tiedeneuvoston sähköpostiin research-council@jyu.fi tai sisäisessä postissa osoitteella Raija Oikari, Tutkimus- ja innovaatiopalvelut, Agora.

Hakulomake

Lisätietoja antaa erityisasiantuntija Raija Oikari, s-posti

raija.oikari@jyu.fi

 

Jaa |