Kulttuuritoimikunta

etusivu.jpg

Jyväskylän yliopiston kulttuuritoimikunta

RSS-feed

Ajankohtaista

  • Taide on vapaa 2019 hakukierros nyt auki! - The Art is free -exhibition applications round now open!
    Yliopiston kulttuuritoimikunta hakee teoksia ensi helmikuussa alkavaan, toisen kerran järjestettävään Taide on vapaa -näyttelyyn. Näyttelyhaku on tarkoitettu yliopiston henkilökunnalle ja teosten tulee olla hakijan itsensä tekemiä. The Culture Committee organises the Art is free -exhibition again at Museum Soihtu in February 2019. The exhibition is intended for works of art by JYU staff memebers - the pieces must be made by the staff members themselves.
  • Kulttuuritoimikunta toimikaudelle 2017–2018
    Kulttuuritoimikunnan tehtävänä on edistää henkilökunnan yhteisöllisyyttä, yhdessä tekemistä, työhyvinvointia, sivistyspääomaa sekä tarjota monipuolista kulttuuritoimintaa. Toimikunta osallistuu yliopiston kulttuuriperinnön vaalimiseen.

Kulttuuritoiminnalla pyritään lisäämään paitsi yliopistoväen yhteenkuuluvuutta myös kampukseen liittyvää ympäristötietoisuutta sekä aktiivisuutta oman ympäristön kehittämisessä ja kulttuuriperintömme säilyttämisessä.

Jyväskylän yliopiston kulttuuritoimikunta järjestää kulttuuritapahtumia ja -matkoja yliopistoyhteisöön kuuluville ja tarjoaa yliopiston henkilökunnalle ja opiskelijoille erilaisia kädentaitoja kehittäviä kursseja.

Haluatko tietoa kulttuuritoimikunnan tapahtumista ja henkilökuntaeduista omaan sähköpostiisi?

Kulttuuritoimikunnan sähköpostilista tiedotusta, yhteydenpitoa ja keskusteluja varten on: kulttuuritoimikunta@lists.jyu.fi
Lista on tarkoitettu yliopiston henkilökunnalle ja opiskelijoille, kaikille kulttuuriasioista kiinnostuneille. Voit liittyä listalle osoitteessa: http://lists.jyu.fi/mailman/listinfo/kulttuuritoimikunta


Laskutusosoite ja laskutusohjeet

Jaa |
Yhteystiedot

Puheenjohtaja
Hannu Ylönen
puh. 050 539 9542
hannu.j.ylonen@jyu.fi

Sihteeri
Riikka Heiskanen
puh. 040 805 4134
riikka.m.heiskanen@jyu.fi

Kulttuuritoimikunnnan
jäsenet 2017–2018

Laskutusohjeet