Kulttuuritoimikunta

Taide on vapaa 2019 hakukierros nyt auki! - The Art is free -exhibition applications round now open!

Yliopiston kulttuuritoimikunta hakee teoksia ensi helmikuussa alkavaan, toisen kerran järjestettävään Taide on vapaa -näyttelyyn. Näyttelyhaku on tarkoitettu yliopiston henkilökunnalle ja teosten tulee olla hakijan itsensä tekemiä. The Culture Committee organises the Art is free -exhibition again at Museum Soihtu in February 2019. The exhibition is intended for works of art by JYU staff memebers - the pieces must be made by the staff members themselves.
Milloin 26.10.2018 11.10 loppuu
07.12.2018 23.55
Yhteyshenkilön nimi
Yhteyshenkilön puhelinnumero 0408054134
Lisää tapahtuma kalenteriin vCal

(English below)

Pääteemoina ovat kädentaidot ja valokuvaus (myös videoteokset), mutta teokset voivat olla myös esimerkiksi maalauksia, piirroksia tai pienoisveistoksia. Lisäksi näyttelyyn voi toimittaa henkilökunnan julkaisemia kirjoja (ei tiedekirjallisuutta), novelleja, kuvateoksia tai runoja, jotka voidaan laminoituna sijoittaa näyttelytilan pöydille ja/tai lausua avajaisissa.

Avajaisissa on mahdollisuus henkilökuntakuorojen esityksille, yksittäisille laulu- tai musiikkiesityksille, kirjaesittelylle tai liikunta- ja tanssiesityksille.

Taide on vapaa –näyttely avautuu Soihdussa helmikuussa 2019. Päivämäärät tarkentuvat loppuvuoden 2018 aikana.

Haku näyttelyyn 7.12.2018 mennessä (max. kolme teosta per taiteilija). Teosten hyväksyntä näyttelyyn julkaistaan loppiaisen 3.1.2019 jälkeen. Toimita teoksesi esittelykuva ja –teksti yhtenä tiedostona osoitteeseen riikka.m.heiskanen@jyu.fi. Sisällytä mahdollisimman paljon tietoa mahdollisista esillepanotoiveistasi etenkin kirjallisten teosten suhteen.

***

The Culture Committee organises the Art is free -exhibition again at Museum Soihtu in February 2019. The exhibition is intended for works of art by JYU staff memebers - the pieces must be made by the staff members themselves.
The main themes this time are crafts and photography (videos included), but the works can be virtually anything from paintings and drawings to sculptures and songs. You can also apply to present your non-scientific literary work like books or poems, short stories and comics, which can be laminated and presented at the exhibition and/or be recited at the exhibition opening.
Staff choirs, musicians and other performances by staff are also welcome to the opening of the exhibition - the date will be announced later in 2018.
Please apply by 7 December 2018 (max three works of art per person). The jury will announce the approved works after 3 January 2019. Please send a picture and/or a description of your work in a single file to: riikka.m.heiskanen@jyu.fi. Include as much information as you can about how you would like to have the work(s) presented at the exhibition, especially if you deliver a literary work.

More information / Lisätietoja: riikka.m.heiskanen@jyu.fi

Samasta aiheesta