Kulttuuritoimikunta

Hakuohjeet

Yliopiston kulttuuritoimikunnan kevään 2018 hakukierros henkilökunnalle ja opiskelijoille

1. Kulttuuriproduktiot ja -tuotteet, näyttelyt yms.
Kulttuuritoimikunta avustaa yliopiston henkilökunnan ja opiskelijoiden kulttuuriharrastuksia, yliopistoyhteisöä virkistäviä kulttuuritapahtumia ja muuta kulttuuritoimintaa 800–1000 euron tukeen saakka. Tuemme yksittäisiä hakijoita, ryhmiä ja työyhteisöjä maksamalla kulukorvauksia tai hankkimalla pääsylippuja tapahtumiin, jotka on suunnattu yliopiston henkilökunnalle ja opiskelijoille.

Hakemukseen tulee liittää hakijan yhteystiedot, kulttuurihanketta ja sen taustaa koskeva kuvaus, toimintasuunnitelma, toteutumisajankohta ja talousarvio sekä selvitys haettavan kulukorvauksen suuruudesta ja käyttötarkoituksesta. Hakemuksesta tulee käydä ilmi, miten toiminta/hanke toteutuu yliopistoyhteisössä.

Esimerkkejä tuettavista kulttuuriproduktioista:

  • kulttuuritapahtumat: konsertit, festivaalit, näytelmät yms.
  • kuorojen ja orkestereiden harjoittelu- ja johtajakustannukset
  • valokuva- tai muun kulttuurikilpailun järjestelykustannukset
  • taidenäyttelyt
  • kirjan tuotantokulut
  • jokin aivan uusi, tuore idea?

2. Esiintyjäryhmät
Kulttuuritoimikunta ylläpitää esiintyjäpankkia, josta voi hakea eri kulttuurialojen esiintyjiä yliopiston juhlatilaisuuksiin ja muihin henkilökunnan tapahtumiin. Hakemukseen tulee liittää esiintymistarjous, jossa kuvaillaan esitystä, esim. musiikin tai teatterin tyylilaji(t), henkilömäärä, tarvittava lavatekniikka, esityksen kesto ja palkkiotoive. Tällä hakemuksella ei siis haeta tukea, vaan näkyvyyttä yliopiston esiintyjäpankissa. Erikseen sovittavan esiintymispalkkion maksaa esityksen tilaaja.

Huom. jos ryhmäsi on hyväksytty kulttuuritoimikunnan esiintyjäpankkiin jo aiemmin, hakemusta ei tarvitse tehdä. Muutokset tietoihin hoituvat tällä lomakkeella.

Hakemukset tulee lähettää 6.3.2018 mennessä sähköisillä hakulomakkeilla:

tai toimittamalla hakemus sähköpostilla osoitteeseen: vesa.j.holm@jyu.fi

Huom. Kulttuuritoimikunta ei myönnä apurahoja eikä avustuksia opinto- ja esiintymismatkoihin yliopiston ulkopuolelle tai laite-/materiaalihankintoihin.

 

Lisätietoja: kulttuuritoimikunnan sihteeri, tiedottaja Vesa Holm, puh. 050 361 0979, vesa.j.holm@jyu.fi

Jaa |
Yhteystiedot

Puheenjohtaja
Hannu Ylönen
puh. 050 539 9542
hannu.j.ylonen@jyu.fi

Sihteeri
Vesa Holm
puh. 050 3610979
vesa.j.holm@jyu.fi

Kulttuuritoimikunnnan
jäsenet 2017–2018

Laskutusohjeet