Suomen Akatemian huhtikuun hakuinfo 3.4.2019 humanistis-yhteiskuntatieteelliselle tiedekunnalle

• Aika 03.04.2019 klo 12.0014.00 (Europe/Helsinki / UTC300)
  • Paikka H320
  • Lisää tapahtuma kalenteriin iCal

Suomen Akatemian huhtikuun hakuinfo ke 3.4.2019 klo 12-14 (sali H320)

Tilaisuudessa esitellään Suomen Akatemian huhtikuun hakua ja muita ajankohtaisia kotimaisia ja kansainvälisiä rahoitusinstrumentteja kulttuurin ja yhteiskunnan tutkimuksen osalta. Tilaisuudessa on mukana kaksi Suomen Akatemian Kulttuurin ja yhteiskunnan tutkimuksen toimikunnan jäsentä, dosentti Kia Lindroos ja professori Petri Karonen.

Tilaisuuden kieli: suomi (aineistot saatavissa myös englanniksi)

Tilaisuuden ohjelma:

Varadekaani, professori Jari Ojala: Avaus

Professori Petri Karonen: Yleistietoja Suomen Akatemian toiminnoista 2019

Yliopistonlehtori Kia Lindroos: Huomioita Akatemian arviointiprosesseista ja eurooppalaisesta tutkimusrahoituksesta (Norface/Hera)

Keskustelu

Tutkimusrahoituksen asiantuntija Satu Huhtala ja hankesihteeri Satu Julin: akatemian uudistunut hakuilmoitus, hankesihteerien tuki hakemuksiin

Varadekaani, professori Jari Ojala: Tiedekunnan tukirahoitus EU-hakemuksiin

Tervetuloa!