22.05.2018

Tinja Niemiselle ARC Grant 2017 -palkinto

Helsingin yliopiston Kaisa-kirjastossa sijaitseva American Resource Center eli ARC on jakanut gradupalkintoa maisterivaiheessa oleville suomalaisopiskelijoille vuodesta 2006 lähtien. Tänä vuonna palkittiin ennätykselliset neljä opiskelijaa eri yliopistoista ympäri Suomen. Palkitut saavat 999 euron apurahan pro gradu -työnsä viimeistelyä varten.

Jyväskylän yliopistossa yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitoksella opiskeleva Tinja Nieminen palkittiin tutkimuksestaan ”The Feminist Voice of Hip-hop? – Negotiating Alternative Identities in Contemporary American Hip-hop”.

Palkintoseremonia järjestettiin Yhdysvaltain suurlähetystössä 21.5.2018.

American Resource Center on osa Yhdysvaltain suurlähetystön viestintä- ja kulttuuriosastoa.

ARC_Grant_2017.jpg

Kuvassa ARC Grant 2017 -palkitut Tuomas Lieskivi (vas.), Ilmari Reunamäki, Tinja Nieminen, Emilia Lehtonen sekä Ethan Tabor Yhdysvaltain suurlähetystön lehdistö- ja kulttuuriosastolta. Kuva ja sen tekijänoikeudet: Yhdysvaltain suurlähetystö.