Väitökset

Väitökset humanistis-yhteiskuntatieteellisessä tiedekunnassa
Väitös: 2.2.2018: Viestintäammattilaiset tuntevat huonosti päätöksenteon poliittiset ja valtaan liittyvät näkökulmat (Mykkänen) 23.01.2018
FM Markus Mykkäsen yhteisöviestinnän väitöskirjan "Autopoiesis of Organisations - The Perspective of the Luhmannian Social System Paradigm" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä dosentti Elisa Juholin (Helsingin yliopisto) ja kustoksena professori Vilma Luoma-aho (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on suomenkielinen.
Väitös: 19.1.2018 Filosofian traagisuus paljastaa maailman todellisen luonteen (Nivalainen) 09.01.2018
YTM Markku Nivalaisen filosofian väitöskirjan ”Adorno´s Tragic Vision" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä lehtori, Dr. Karoline Gritzner (Aberystwyth University, Wales) ja kustoksena yliopistonlehtori Olli-Pekka Moisio (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on englanninkielinen.