Väitökset

Väitökset humanistis-yhteiskuntatieteellisessä tiedekunnassa
Väitös: 25.5.2018 Pätsin Virossa valtio yhtenäisti ja vahvisti kansallista identiteettiä (Leukumaa-Autto) 17.05.2018
FM Saila Leukumaa-Autton yleisen historian väitöskirjan "Tavoitteena vahva ja yhtenäinen kansa. Historia ja kieli kansallisen identiteetin rakentamisen välineinä Pätsin aikakauden Virossa 1934-1940" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä dosentti, FT Pertti Grönholm (Turun yliopisto) ja kustoksena akatemiatutkija Simo Mikkonen (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on suomenkielinen.
Väitös: 24.3.2018: Elektroniikkajäte synnytti kierrätysbisneksen Nigeriassa (Omo­karo) 20.03.2018
YTM Benedicta Omokaron yhteiskuntapolitiikan väitöskirjan "Moving Forward Sustainability: Material and Social Con­ditions of Electronic Waste Management in Nigeria" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä Senior Lecturer Jennie Olofsson (University of Ljubljana ja University of Mid Sweden) ja kustoksena akatemiatutkija Sakari Taipale (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on englanninkielinen.