15.04.2019

Hyvis-toiminta Helassa

Helan hyvikset auttavat!

Hyvis on keskustelukumppani, jonka juttusille voit tulla kohdatessasi opinnoissa tai yksityiselämässä asioita, joista et voi tai et halua puhua ystäville, opettajille tai koulutussuunnittelijalle, mutta jotka kuitenkin tavalla tai toisella vaikuttavat opiskeluun. Hyvikset auttavat esimerkiksi ajan- ja arjenhallinnassa, ihmissuhdeasioissa, itsetuntoasioissa ja jännittämisongelmissa.

Hyviksen tehtävänä ei ole ratkaista ongelmiasi, vaan esittää vaihtoehtoja, uusia näkökulmia ja käytännön ohjeita, joiden avulla voit siirtyä varsinaiseen ongelmanratkaisuun. Hyviksen toimintaa ohjaavat sinun tarpeesi ja keskustelut hyviksen kanssa ovat aina luottamuksellisia. Askarruttavat asiat tai murheet voivat olla pieniä tai isoja – ota tarvittaessa rohkeasti yhteyttä sen sijaan, että miettisit asioita itseksesi. Kaikkiin kysymyksiin ei löydy välttämättä suoria vastauksia, mutta pohditaan yhdessä, mistä apua voisi löytää.

Helan hyviksinä toimivat Piia Einonen ja Minna Mäkinen. Heidät tavoittaa parhaiten yhteisestä sähköpostiosoitteesta (hyvis-hela@jyu.fi), henkilökohtaisista sähköpostiosoitteista tai puhelimitse. Sähköposteihin vastaamme arkipäivisin mahdollisimman pian. Myös käytävällä voit toki ryhtyä juttusille tai tulla käymään!

Yhteystiedot:

Piia
Puh. 040 805 4727
piia.einonen@jyu.fi
Huone H205.3

Minna
Puh. 040 805 3988
minna.k.makinen@jyu.fi
Huone H217

Näistä linkeistä voi olla apua: