01.10.2018

Tilaustutkimus

Lähestyykö yrityksesi juhlavuosi? Vai onko edessä vanhemman sukupolven vetäytyminen ansaituille eläkepäiville ja jatkavan astuminen vetovastuuseen? Onko muutoinkin aika saattaa yrityksen tai muun organisaation vaiheet yksiin kansiin? Vai halutaanko tallentaa muistitiedon viisaus opiksi tulevaisuuteen tai järjestää arkisto kerralla kuntoon?

Laitoksemme tekee tällaisia tuotteita, antaa niihin liittyviä palveluja ja koulutuksia. Meillä on kokemusta erilaisista hankkeista ja toteuttamismalleista. Teettäjän tarpeita ja toiveita kuunnellen. Olemme luotettava yhteistyökumppani ja korkeakouluyhteys takaa laadun.

Tilaustutkimuksen ulkoasu voi vaihdella. Tuotoksena voi olla perinteinen kirja, joka on enemmän kuin mainosesite tai käyntikortti. Se herättää huomiota ja osoittaa, että yritys tai muu organisaatio arvostaa perinteitään. Kirja voidaan julkaista myös sähköisessä muodossa.

Tilaustutkimus voi olla painamaton tuotos, kuten käsikirjoitus tai päivitettävä tietoalusta. Se voi olla suullinen esitelmä, kuvaelman taustatieto tai näyttely.

 Mikko Kaloisen puutavaraliikkeen historiateos

Mikko Kaloisten puutavaraliikkeen historiateos valmistui laitoksen henkilökunnan ja opiskelijoiden yhteistyönä talvella 2015

Tässä joitakin esimerkkejä meneillään olevista tai viime vuosina päätökseen saattamistamme hankkeista:


Laadukkaan tilaustutkimuksen tekeminen vaatii oman aikansa. Siksi kannattaa lähteä ajoissa liikkeelle.

Ota yhteyttä, niin kerromme erilaisista toteuttamisvaihtoehdoista. Kauttamme saat tietoa tilaustutkimusten teettäjistä, jotka voivat välittää kokemuksiaan työskentelystä kanssamme.

Laitoksemme tilaustutkimusten yhteyshenkilö on yliopistotutkija ja laitosjohtaja Heli Valtonen.