14.09.2017

Kielten juhlaa Euroopan kielten päivänä 26.9.

Jyväskylän yliopiston kieliaineet juhlivat  Euroopan kielten päivää tiistaina 26.9. klo 9-15 vasta-avatun päärakennuksen ala-aulassa kaikille avoimella Kielten juhlalla. Tänä vuonna kielten opiskelijoiden projektikurssin järjestämässä tapahtumassa on esillä reilu tusina uusia ja vanhoja eurooppalaisia kieliä kulttuureineen. Kukin kieli esittäytyy omalla pisteellään. Pisteitä yhdistää rastivisa: osallistujat kiertävät pisteitä, joilta kustakin löytää vastauksen yhteen visakysymykseen. Rastivisan suoritettuaan osallistuu arvontaan.  Rastivisan lisäksi kullakin pisteellä saattaa olla omia visojaan/puuhaa/kielitekemistä.

Tapahtuma on non-stop, eli sinne voi tulla miten omiin aikatauluihin sopii. Tapahtuma sopii kaikenikäisille. Tervetuloa mukaan!

Katja Mäntylä
yliopistonlehtori