14.12.2017

Suunnittelija Terhi Paakkinen palkittiin yhteisöllisyyden rakentajana

Henkilökunnan kuusijuhlassa 14.12.2017 myönnettiin Yhteisöllisyyden rakentaja -palkinnot.

Humanistis-yhteiskuntatieteellisestä tiedekunnasta palkinto myönnettiin kieli- ja viestintätieteiden laitoksen suunnittelija Terhi Paakkiselle.IMG_20171214_122045.jpg

Laitoksen johtaja Anne Pitkänen-Huhta luonnehtii Terhiä palkinnon perusteluissa seuraavasti: ”Terhi on valoisa, huomaavainen, luotettava, luova ja idearikas työyhteisön jäsen, joka kehittää ja toteuttaa tuon tuostakin arjen iloksi hauskoja yhteisöllisyyttä rakentavia tapahtumia ja tempauksia ja levittää hyvää mieltä ja iloa ympäristöönsä. Terhi organisoi henkilökohtaisia huomionosoituksia, ideoi muistamiset ja ohjelmat. Hän on yhteistyökumppanina todellinen helmi luovuutensa, ammattitaitonsa, palveluasenteensa ja persoonansa puolesta. Tämän yhteisöllisempää työkaveria ei ole olemassakaan!”

Yhteisöllisyyden rakentaja -henkilöstöteko on ryhmän tai yksittäisen henkilön ideoima toimintatapa, teko tai hanke, jolla on koettu olevan myönteistä merkitystä yhteisön tärkeiksi kokemien tavoitteiden saavuttamiseen, etenkin henkilöstön hyvinvoinnin, yhteisöllisyyden edistämisen tai henkilöstön osaamisen kehittämisen näkökulmista. Kukin palkinto on arvoltaan 700 euroa. Yhteisöllisyyden rakentaja -palkinnot myöntää Jyväskylän yliopistosäätiö. Hakuprosessin toteutti ja valintaehdotuksen valmisteli Jyväskylän yliopiston Academic Life -ohjausryhmä. Palkinnot jaettiin järjestyksessään toista kertaa. 

Lisätietoja:

laitoksen johtaja Anne Pitkänen-Huhta
anne.pitkanen-huhta@jyu.fi

Katso muut palkinnon saajat