17.10.2017

Opintosuoritusote ja omien opintojen seuraaminen

Kieli- ja viestintätieteiden laitoksessa opettajat syöttävät kurssien opintosuoritukset rekisteriin pääsääntöisesti Korpin kautta. Korpista suoritukset siirtyvät Jyväskylän yliopiston viralliseen opintosuoritusjärjestelmään ja opintosuoritusotteelle. Voit tarkistaa omat suorituksesi Korpista ja sieltä voit myös ladata epävirallisen (ei-leimatun) opintosuoritusotteesi.

Jokainen opiskelija on itse vastuussa omien opintojensa etenemisestä. Omia opintosuorituksia ja opintosuoritusotetta tulee seurata aktiivisesti ja mahdolliset virheet tai puuttuvat suoritukset kannattaa selvittää heti joko opintojakson opettajan tai koulutussuunnittelijan kanssa.

Mikäli tarvitset virallisesti todistetun (allekirjoitetun ja leimatun) opintosuoritusotteen, sen voit hakea tai tilata maksutta yliopiston opiskelijapalveluista. Virallisen opintosuoritusotteen saat tarvittaessa myös englanninkielisenä. Katso tarkemmat ohjeet virallisen opintosuoritusotteen saamiseksi yliopiston opiskeluohjeista.