04.03.2015

Kumppanuustoiminnan kehittäjä ( U-landshjälp från Folk till Folk i Finland rf )

U-landshjälp från Folk till Folk i Finland rf (UFF) on yksityinen yleishyödyllinen yhdistys, joka työllistää noin 200 henkilöä. Yhdistyksen pääasiallisia tarkoituksia ovat ympäristötyö kotimaassa sekä kehitysyhteistyön tukeminen ja sitä kautta ihmisten elinolojen parantaminen kehitysmaissa.

UFF-yhdistyksen avustustoiminnan perustana on vaatekierrätys. Kierrätetyt vaatteet yhdistys myy vähittäis- ja tukkumyynnissä. Myyntituotolla kustannetaan ympäristöpalvelu Suomessa ja rahoitetaan kehitysyhteistyöhankkeita eteläisessä Afrikassa ja Intiassa.

Vuosittain noin miljoona suomalaista tukee UFF:n toimintaa.

Toimintaamme vahvistamaan haemme nyt sinua

Kumppanuustoiminnan kehittäjä

Tehtävässä vastaat kumppanuussuhteiden kehittämisestä ja yritysyhteistyömme viemisestä uudelle tasolle. Rakennat aktiivisesti ja pitkäjänteisesti UFF:n kumppanuusverkostoa edelleen, etsien uusia yhteistyötahoja ja -muotoja niin yritysten kuin muidenkin instituutioiden kanssa. Luot innov! atiivisia hankkeita kumppaneillemme yhteiskuntavastuullisen toiminnan kautta.

Odotamme sinulta koulutusta ja kokemusta, jotka tukevat menestystäsi tehtävässä. Olet mahdollisesti jo toiminut vastaavanlaisessa roolissa varainhankinnan parissa, tai sinulla on kokemusta esimerkiksi asiakkuuksien johtamisesta. Joka tapauksessa olet taitava neuvottelija, hyvä yhteistyön luoja ja sinulla on kykyä sekä rakentaa että hyödyntää yhteistyöverkostoja työssäsi. Arvostamme myös yhdistysmaailman tuntemustasi sekä englannin ja ruotsin taitoasi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtäväkentän organisaatiossa, jonka työllä on merkitystä. Työskentelet yhdessä alan rautaisten ammattilaisten kanssa ja joustavat työajat antavat vapauden toteuttaa tehtävääsi sinulle sopivina aikoina.

=====================================================
Työpaikan katuosoite: Pääkaupunkiseutu
Työn kesto: Vakituinen
Palkkaus: Sopimuksen mukaan

=====================================================
Työnantaja: U-landshjälp från Folk till Folk i Finland rf (UFF)
WWW-osoite: http://www.uff.fi

=====================================================
Viimeinen hakupäivä: 17.10.2012
Ilmoitus nro: 50352