04.03.2015

Projektikoordinaattori (Suomen toimikunta Euroopan turvallisuuden edistämiseksi)

Suomen toimikunta Euroopan turvallisuuden edistämiseksi (STETE) edistää turvallisuuspoliittista debattia ja tietoutta järjestämällä laajapohjaisia ja keskustelevia seminaareja, työryhmiä ja konferensseja ajankohtaisiin aiheisiin liittyen sekä toimittamalla englanninkielisiä julkaisuja. STETE koordinoi Pohjoismaisen turvallisuuspoliittisen foorumin (Nordic Forum for Security Policy) työtä järjestäen laajoja keskustelufoorumeja lähialueillamme liittyen ajankohtaisiin kysymyksiin.
Haemme projektikoordinaattoria vastaamaan vuonna 2014 Norjassa järjestettävän Pohjoismaisen turvallisuuspoliittisen foorumin suunnittelusta ja varainhankinnasta. Alkusyksystä työtehtävät alkavat valmistelumatkan järjestelyillä. Projektikoordinaattorin kanssa työskentelee korkeakouluharjoittelija.
Toivomme hakijoilta kiinnostusta STETEn ja turvallisuuspoliittisen foorumin toimintakenttään, kansainvälistä suuntautuneisuutta sekä avoimuutta, kuten myös oma-aloitteista, vastuullista ja tarkkaa otett! a ja organisointikykyä. Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, IT-valmiuksia sekä valmiutta matkustamiseen. Muu kielitaito ja kansalaisjärjestötuntemus katsotaan eduksi.
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi  12.9.2013 mennessä.
=====================================================
Työpaikan katuosoite: Pohjoinen Hesperiankatu 15 A , 5. krs. , 00260 HELSINKI
Työn kesto: Projektityö
Palkkaus:
=====================================================
Työnantaja: Suomen toimikunta Euroopan turvallisuuden edistämiseksi

WWW-osoite: http://www.stete.org
=====================================================
Viimeinen hakupäivä: 12.9.2013
Ilmoitus nro: 55664