04.03.2015

Account manager ( AAC Global )

AAC Global on Pohjoismaiden johtava kansainvälistymispalvelujen tarjoaja, joka tukee asiakkaitaan osaamisen ja viestinnän haasteissa monikielisessä ja -kulttuurisessa liiketoimintaympäristössä. Monipuolinen palvelutarjontamme sisältää koulutuksia ja valmennuksia aina kielistä ja viestinnästä johtamistaitoihin, käännös- ja lokalisointipalveluja sekä termienhallintaa, dokumentointia ja digitaalisia viestintäratkaisuja. AAC Global on osa Sanoma-konsernia, yli 20 maassa toimivaa vahvaa eurooppalaista viestintäkonsernia.


ACCOUNT MANAGER

Vahvistamme myyntitiimiämme ja etsimme paikallista asiakkuuspäällikköä Jyväskylään.


Työnkuva:
Toimit osana kielikoulutusliiketoiminnan myyntitiimiämme. Myyt koulutuspalveluitamme paikallisen talousalueen yrityksille. Kartoitat luontevasti asiakkaidesi koulutustarpeet ja löydät niihin sopivat ratkaisut kattavasta kieli- ja viestintäkoulutusten palvelutarjonnastamme. Pidät asiakkaisiisi aktiivisesti yhteyttä puhelimitse ja sähköpost! itse sekä tapaamalla heitä säännöllisesti - olet vuorovaikutustaitojen mestari ja hyvä verkostoitumaan.
Vaatimukset:
Etsimme yritysten kehittämiseen sitoutunutta ja myyntityöstä nauttivaa henkilöä, joka innostuu uusien asiakkuuksien hankkimisesta sekä motivoituu myytyjen koulutusratkaisujen erinomaisesta asiakastyytyväisyydestä.
Tunnet b-to-b -palvelusektorin ja koulutustoimialan omaksesi. Myös Jyväskylän talousalue on sinulle tuttu toimintaympäristö. Olet AMK:n tai ylemmän korkeakoulu-/yliopistotason opinnot suorittanut ja valmiina keskittymään työelämään sekä sen tarjoamiin haasteisiin ja onnistumisiin.
Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Olet valmis sitoutumaan asetettujen myyntitavoitteiden sekä käytännön toimintaasi ohjaavien mittarereiden saavuttamiseen. Sujuva yhteistyö AAC:n koulutusammattilaisten ja kokeneen valtakunnallisen myyntitiimin kanssa edellyttää aktiivista viestimistä ja hyviä tiimityöskentelytaitoja.


Tarjoamme:
AAC Glo! bal on dynaaminen ja energinen työpaikka. Tarjoamme kannustava! n myynti isi sidotun palkkamallin, innostavan ja haastavan tehtävän, jossa voit suoraan vaikuttaa organisaatiomme menestykseen. Työskentelet paikallisesti kansainvälisessä toimintaympäristössä, yhdessä osaavien ja monipuolisen työkokemuksen omaavien mukavien kollegoiden kanssa. Raportoit työskentelystäsi myyntijohtajalle.