04.03.2015

Digital producer

Academic Work etsii kokoaikaista Digital Produceria Helsinkiin

Toimeksianto on osa rekrytointitoimintaamme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme.


TYÖNKUVA

Tässä tehtävässä toimit Digital Producerina vastaten e-kirjojen tuoteryhmästä. Tulet koordinoimaan e-kirjojen tuotantoprosessia: teet tilaukset alihankkijoille sekä pidät huolen yhteydenpidosta, aikatauluista ja lopputuotteiden tarkistuksesta. Kun tuotteet valmistuvat, huolehdit niiden jakelusta eri myyntikanaviin. Tämän lisäksi tehtävänäsi on hinnoitella tuotteet, ylläpitää tuotetietoja ja varmistaa, että tuotetiedot ovat myös jälleenmyyjien käytettävissä. Tuet myyntiä ja markkinointia e-kirjojen kampanjoiden rakentamisessa ja osallistut tarpeen mukaan myös digitaalisen tuoteryhmän kehitysprojekteihin.

Oletko kiinnostunut tästä tehtävästä? Tehtävä tarjoaa hienon mahdollisuuden päästä osaksi mukavaa ja arvostettua organisaatiota.

VAATIMUKSET

Ideaalihakijamme on oma-aloitteinen ja järjest! elmällinen henkilö jolla pysyy langat käsissä. Pystyt näkemään kokonaiskuvia ja olet tottunut koordinoimaan. Olet esimerkiksi vastavalmistunut (AMK, KK, YO) tai sinulla on jo hieman työkokemusta. Tärkeää on, että sinulla on avoin mieli uudistuksia kohtaan. Tämän lisäksi olet myyntihenkinen ja koet olevasi rautainen asiakaspalvelija. Tehtävässä on myös joitain rutiinitehtäviä joita et kaihda. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös sekä can-do asennetta että businessälyä.

Hae tätä paikkaa jos:

- Olet esimerkiksi vastavalmistunut tai jo hieman työkokemusta kartuttanut henkilö (AMK, KK, YO), jolla on asenne kohdallaan
- Olet oma-aloitteinen ja järjestelmällinen henkilö jolla pysyy langat käsissä
- Olet tottunut koordinoimaan ja pystyt näkemään kokonaiskuvia
- Sinulla on businessälyä ja olet tämän lisäksi myyntihenkinen asiakaspalvelija
- Olet myös valmis tekemään rutiinitehtäviä

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on todellista kiinnostusta kirjoihin ja e-! kirjoihin sekä hyvät tietotekniset taidot.

Kyseessä on! vuorotteluvapaan sijaisuus, joten hakeaksesi tehtävään sinun tulee olla työtön työnhakija.


Aloitus: Joustavasti (joko 16.12.2013 tai 7.1.2014)

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12kk

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 31.10.2013


Academic Work on Home of the Young Professionals. Välitämme töitä sekä opiskelijoille, että jo valmistuneille, joilla on aina viiteen vuoteen asti työkokemusta. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää os! oitteessa www.academicwork.fi.

YRITYSKUVAUS
Bonnier on perustettu vuonna 1804. Se on kasvanut pienestä ja kustannus- ja kirjakauppayrityksestä monikanavaiseksi mediakonserniksi, joka toimii 16 maassa. Bonnier on ollut yli 200 vuoden ajan media-alalla. Se on perheyritys, jota on johtanut kahdeksan sukupolvea yhdistämällä aidon intohimon alaan sekä selkeän liiketoiminta-ajatuksen. Bonnierin toiminnassa on aina korostettu korkealaatuisia mediatuotteita, jotka syntyvät tiiviissä yhteistyössä kirjailijoiden, journalistien ja kustantamoiden kanssa. Bonnieriin kuuluu Suomessa Bonnier Publications, MTV Media, FS Film Oy, Readme.fi, kustannusosakeyhtiö Tammi ja WSOY.

=====================================================
Työpaikan katuosoite: Korkeavuorenkatu 37, 00130 Helsinki
Työn kesto: 12 kk, vuorotteluvapaan sijaisuus
Palkkaus: Sopimuksen mukaan

=====================================================
Työnantaja: Bonnier Books Finland / Academic Work

WWW-osoite: http://www.academicwork.fi/jobad/digital-producer/14927598

=====================================================
Viimeinen hakupäivä: 1.12.2013
Ilmoitus nro: 56747