04.03.2015

Kustannustoimittaja ( Finn Lectura )

Finn Lectura on Suomen johtava kielten oppimateriaalien kustantaja. Julkaisuohjelmaamme kuuluu myös opettajien ammattikirjoja ja yleistä tietokirjallisuutta. Yrityksemme on perustettu vuonna 1986, ja toimitiloissamme Helsingin Lauttasaaressa työskentelee tällä hetkellä kymmenen kustannusalan ammattilaista. Vuonna 2013 Finn Lecturan liikevaihto kasvoi yli 10 %, ja julkaisujemme kokonaismyynti on noin 1,6 M€.
Toimintamme kasvaessa etsimme henkilökuntamme vahvistukseksi kustannustoimittajaa vastaamaan ensisijaisesti englannin, saksan ja ruotsin oppimateriaaleista.
Kustannustoimittajana tehtäviisi kuuluu mm. tekijäryhmätyöskentely, julkaisuhankkeiden hallinta, sisältöjen toimittaminen julkaistaviksi eri alustoilla sekä yhteistyö graafisten suunnittelijoiden, äänittäjien ja sovelluskehittäjien kanssa. Osallistut myös aktiivisesti julkaisuohjelman kehittämiseen.
Arvostamme tutkintoa englantilaisesta, pohjoismaisesta tai germaanisesta filologiasta, laajaa kontaktiverkostoa, ! luovuutta, kykyä oppia uutta sekä näkemystä sähköisten oppimateriaalien ja oppimisympäristöjen sisällöstä ja kehittämisestä.
Olet innokas, tarmokas ja osaat ideoida. Toimintatavoissasi yhdistyvät tarkkuus, ripeys ja järjestelmällisyys sekä kyky hallita samanaikaisesti useita projekteja. Odotamme myös yhteistyökykyisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja oma-aloitteisuutta.
Tarjoamme näköalapaikan nopeasti kehittyvässä kustantamossa, kilpailukykyiset työsuhde-edut ja mahdollisuuden vaikuttaa siihen, minkälaisia oppimateriaaleja kymmenet tuhannet suomalaiset käyttävät tulevaisuudessa.

Kustannusosakeyhtiö Otava on toiminut suomenkielisen kirjallisuuden kustantajana vuodesta 1890. Otava on vahvan perinteen pohjalta rohkeasti uudistuva suomalaisen kulttuurin ja sivistyksen edistäjä. Yhtiön yleisen kirjallisuuden yksikkö julkaisee kotimaista ja suomennettua kauno- ja tietokirjallisuutta sekä lasten- ja nuortenkirjallisuutta. Oppimateriaaliyksikkö kustantaa oppimateriaaleja kaikille koulumuodoille. Otava on digitaalisen kustantamisen suunnannäyttäjä kaikilla toimialueillaan. Yleisen kirjallisuuden yksikkö julkaisee sähkökirjoja ja sähköisiä sovelluksia, oppimateriaaliyksikkö sähköisiä opetus- ja oppimisaineistoja.


Kustannusosakeyhtiö Otava on osa Otava-konsernia, jonka arvot ovat vastuullisuus, laatu, rohkeus ja läheisyys.