04.03.2015

Kustannustoimittaja (germaaniset kielet)

Finn Lectura

Julkaistu 18.10.2013

Kustannustoimittajaa (germaaniset kielet)

Kustannustoimittajana tehtäviisi kuuluu mm. tekijäryhmätyöskentely, julkaisuhankkeiden hallinta, sisältöjen toimittaminen julkaistaviksi eri alustoilla sekä yhteistyö graafisten suunnittelijoiden, äänittäjien ja sovelluskehittäjien kanssa. Osallistut myös aktiivisesti germaanisten kielten (englanti, saksa ja ruotsi) tuoteportfolion kehittämiseen ja sen kaupallisen menestyksen edistämiseen.

Edellytämme sinulta englannin opettajan pätevyyttä, kokemusta opetustyöstä, laajaa opetusalan kontaktiverkostoa sekä näkemystä sähköisten oppimateriaalien ja oppimisympäristöjen sisällöstä ja kehittämisestä. Arvostamme kokemusta oppimateriaalien tekemisestä tai toimittamisesta sekä ruotsin tai saksan opettajan pätevyyttä.

Toimintatavoissasi yhdistyvät tarkkuus, ripeys ja järjestelmällisyys sekä kyky hallita samanaikaisesti useita projekteja. Odotamme sinulta myös yhteistyökykyisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja oma-aloitteisuutta.

Tarjoamme näköalapaikan nopeasti kehittyvässä kustantamossa, kilpailukykyiset työsuhde-edut ja mahdollisuuden vaikuttaa siihen, minkälaisia oppimateriaaleja kymmenet tuhannet suomalaiset käyttävät tulevaisuudessa.

3.11.2013 mennessä