04.03.2015

Account manager (Academic Work)

Etsimme sinua, joka haluat työskennellä menestyvässä ja energisessä myyntiorganisaatiossa kunnianhimoisten kollegoiden parissa! Rekrytoimme uusia Account Managereita vahvistamaan kasvusuunnitelmiamme. Aloitus on tammikuussa 2015! Hae tehtävään mahdollisimman pian, sillä etenemme heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Kuvaus

Academic Work auttaa nuoria ammattilaisia löytämään töitä. Tämän tavoitteen eteen teemme töitä intohimoisesti! Toimimme tällä hetkellä viidessä maassa ja liikevaihtomme on yli 200MEUR. Olemme yksi Pohjoismaiden suurimmista toimijoista omassa kohderyhmässämme ja asiakkaisiimme kuuluu monta suurta kansainvälistä yritystä. Kansainvälisen laajentumisemme ansiosta pystymme tarjoamaan työntekijöillemme loistavia kehitysmahdollisuuksia. Visiomme on tulla maailman suurimmaksi nuorten ammattilaisten rekrytoijaksi, ja matka tähän tavoitteeseen on alkanut.

Suomessa aloitimme toimintamme tammikuussa 2008 ja olemme tehneet voimakasta kasvua joka vuosi. Vuonna 2013 liikevaihtomme oli jo 9,8 MEUR ja Kauppalehti listasi meidät Suomen 100 kovinta kasvajaa sijalle 38 vuonna 2012. Työskentelemme Ruoholahdessa uudessa toimistossamme ja meitä on jo yli 50 kollegaa. Haluatko sinä olla osa menestystarinaamme?

Työnkuva

Academic Work etsii nyt lisää Account Managereita luomaan oman asiakasportfolion ja vastaamaan asiakassuhteiden kehityksestä! Asiakasvastuullisena myyjänä tulet myymään Academic Workin henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalveluja pienille ja suurille kotimaisille sekä kansainvälisille yrityksille. Tulet tunnistamaan tarpeet yhteistyössä asiakkaan kanssa, sekä löytämään tarpeita vastaavan ratkaisun.

Työtehtäviäsi ovat:

Sovit itse omat tapaamiset puhelimitse ja pääset samaan neuvottelupöytään potentiaalisten asiakasyritysten ylimmän johdon kanssa
Työskentelet itsenäisesti ja vastaat omista asiakkuuksistasi sekä liikevaihtosi kehityksestä
Työnkuvaan kuuluu sekä uusasiakashankintaa että olemassa olevien asiakassuhteiden kehittämistä.

Tehtävä sopii Sinulle, jolla on elämässä korkeat tavoitteet ja halua menestyä!

Me emme hae ketä tahansa, vaan tulevaisuuden huippuja, joilla on kova motivaatio olla paras ja rohkeutta haastaa itseään! Tarjoamme kattavan myyntikoulutuksen ja tukea kehittymiselle. Academic Workissa on uramahdollisuuksia tulevaisuuden tähdille niin Suomessa, kuin kansainvälisestikin konsernin kasvun myötä.

Tarjoamme:

Kattavan perehdytysjakson myyntiin heti työsuhteen alusta alkaen
Palkitsevat palkkaehdot
Näköalapaikan Suomen yrityselämään
Mielenkiintoista ja asiakaslähtöistä myyntityötä
Urakehitysmahdollisuuksia, kuten tiimiesimiehenä toimiminen, niin Suomessa kuin kansainvälisestikin
Koeajan jälkeen tarjoamme meille räätälöidyn 12kk koulutusohjelman, yhdessä koulutuskumppanimme kanssa. Business Sales Programin tavoitteena on kasvattaa sinusta tulevaisuuden huippumyyjä!
Avoin ilmapiiri ja kannustavat kollegat, joista monista tulee ystäviä
Huippukollegat sekä mahtavan yrityskulttuurin!
Hauskoja kilpailuja ja tempauksia, jotka kannustavat ylittämään itsesi!

Etsimämme henkilö on

Olet etsimämme Account Manager jos:

Mukaudut tilanteeseen kuin tilanteeseen ja omaat vahvan kiinnostuksen myyntiin sekä tuloksen tekemiseen.
Olet yrittäjähenkinen ja haluat luoda oman menestystarinasi
Sinulla on korkeakoulututkinto (amk/kk)
Sinulla on mielellään kokemusta asiakaspalvelutyöstä tai myynnistä. Tärkeintä työssä menestymisen kannalta on kuitenkin asenteesi ja halu kehittyä.
Kokemus puhelintyöstä tai myynnillisistä asiakastapaamisista tai asiakaspalvelusta katsotaan suureksi eduksi


Tehtävä on liikkuvaa lähinnä pääkaupunkiseudulla, joten ajokortti on välttämätön. Yrityksellä on yli kymmenkunta autoa käytössä, joten liikkuminen asiakastapaamisiin sujuu vaivattomasti. Työt alkavat tammikuussa 2015 erittäin monipuolisella ja kattavalla kolmen viikon perehdytysjaksolla.

Menestyksekäs myyntityö vaatii sisua ja vahvaa uskoa itseensä, sekä periksi antamatonta luonnetta. Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja viemään Academic Work Suomen kohti toimialan TOP5?

Aloitus: Tammikuussa 2015

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen, 4kk koeaika

Paikka: Helsinki

Palkka: Pohjapalkka + provisio sekä erillinen koeaikabonus

Julkaisupäivämäärä: 31.10.2014