04.03.2015

Key account manager ( Academic Work )

Haaveiletko itsenäisestä ja vastuullisesta työstä päivittäistavarakaupan ja myynnin parissa? Etsimme asiakkaallemme Key Account Manageria Vantaalle!

Kuvaus

Academic Work etsii kokoaikaista Key Account Manageria vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle!

Toimeksianto on osa rekrytointitoimintaamme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme.

Työnkuva

Tässä tehtävässä toimit itsenäisessä roolissa Key Account Managerina Henkel Nordenin Beauty Care ja Laundry & Home Care -yksikössä vastaten eräistä yrityksen suurista asiakkuuksista. Toimit tiiviissä yhteistyössä kenttämyynnin kanssa ja tarjoat heille työkaluja heidän ammattitaitonsa kehittämiseen. Pääsääntöisiä työtehtäviäsi ovat:

asiakkuuksien hallinta ja kehittäminen

asiakasneuvottelut

kilpailija- ja markkina-analyysien mukainen kampanjasuunnittelu

myynnin kehitystehtävät

Kokemuksestasi riippuen vastuullesi saattaa kuulua myös laajempi vastuu kenttämyynnistä sekä mahdollisesti myynnin esimiesrooli.


Haaveiletko itsenäisestä ja vastuullisesta työstä kansainvälisessä yrityksessä? Tehtävä tarjoaa päivittäistavarakaupasta ja myynnistä kokemusta omaavalle henkilölle upean tilaisuuden päästä alan aitiopaikalle kehittymään ja kasvamaan! Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen tiimin tuen sekä mahdollisuuden työskennellä tunnettujen brändien parissa.

Etsimämme henkilö on

Ideaalihakijallamme on kaupallisen alan koulutus (esim. KTM). Olet työskennellyt noin 2-3 vuotta päivittäistavarakaupan alalla myynnin tai markkinoinnin tehtävissä ja haluat jatkaa uraasi kansainvälisessä menestysyrityksessä. Olet itsevarma neuvottelija ja sinulla on kyky analyyttiseen ja itsenäiseen työhön. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Arvostamme kokemusta kampaamotuotteiden ja tekstiilipuhdistusaineiden parissa työskentelystä sekä ruotsin kielen taitoa. Tärkeintä on kuitenkin, että sinulla on kehittymishaluinen asenne ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.


Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Vantaa

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 16.10.2014