04.03.2015

Ohjelmatuottaja

Helsingin yliopisto on yksi maailman parhaista monitieteisistä tutkimusyliopistoista. Yliopiston neljällä kampuksella työskentelee 8 400 työntekijää ja opiskelee 36 500 tutkinto-opiskelijaa.
Helsingin yliopisto viettää 375-vuotisjuhlaa vuonna 2015. HY375-hankkeen tavoitteena on edistää yliopiston Huipulle ja yhteiskuntaan -strategian toteuttamista. Juhlavuoden kautta tehtävien uusien avauksien ja osallistavan toiminnan kautta vahvistetaan yliopiston roolia yhteiskunnan hyvinvoinnin rakentajana, rakennetaan yliopistolaisten yhteisöllisyyttä sekä yhteistyökumppaneiden ja sidosryhmien vuorovaikutusta yliopiston kanssa.

Helsingin yliopisto hakee HY375-juhlavuoden toteuttamiseen viimeistään 1.1.2014 alkaen määräaikaiseen työsuhteeseen

JUHLAVUODEN OHJELMATUOTTAJAA

Juhlavuoden ohjelmatuottaja osallistuu HY375-juhlavuoden ohjelmakokonaisuuden suunnitteluun ja toteutukseen projektiorganisaation jäsenenä sekä vastaa juhlavuoden päätapahtuman tuottamisesta tavoitteenaan kansainvälisesti korkeatasoinen kokonaisuus. Ohjelmatuottaja tukee koko juhlavuoden tapahtumatuotantoa sekä kehittää sidosryhmien vuorovaikutusta yliopiston kanssa.

ALUMNITOIMINNAN TAPAHTUMA- JA MARKKINOINTIKOORDINAATTORIA

Alumnitoiminnan tapahtuma- ja markkinointikoordinaattori vastaa juhlavuoteen liittyvien alumnitoiminnan markkinointikampanjoiden, alumniviestinnän ja -tapahtumien toteuttamisesta tavoitteenaan merkittävästi vahvistaa alumnitoiminnan vaikuttavuutta ja kasvattaa toiminnassa mukana olevien alumnien määrää.

Hakijoilta toivotaan soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, monipuolista tiede- ja yliopistomaailman tuntemusta, kiinnostusta yhteiskunnallisiin kysymyksiin, kokemusta vaativista suhdetoimintatehtävistä sekä tapahtumien tuottamisesta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää valmiuksia itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn, kykyä verkostomaiseen työtapaan sekä hyviä vaikuttamis-, yhteistyö- ja esiintymistaitoja. Tehtävän hoitaminen edell! yttää kotimaisten kielten lisäksi sujuvaa englannin kielen tai! toa.

Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen työn innostavassa projektissa yliopiston viestintä ja yhteiskuntasuhteet -yksikössä. Juhlavuotta johtaa yliopiston kansleri. Tehtävien palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuuskehikon tasoon 10 (ohjelmatuottaja) ja tasoon 9 (koordinaattori). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa. Kokonaispalkka asettuu 3 400–4 000 euroon kuukaudessa.

www.helsinki.fi/yliopisto

=====================================================
Työpaikan katuosoite: Yliopistonkatu 4
Työn kesto:
Palkkaus:

=====================================================
Työnantaja: Helsingin yliopisto
WWW-osoite: http://www.helsinki.fi/viestinta-ja-yhteiskuntasuhteet/

=====================================================
Viimeinen hakupäivä: 11.10.2013
Ilmoitus nro: 56186