04.03.2015

Tiedottaja (FILI)

SKS hakee tiedottajaa FILIin


FILIn tiedottajan siirtyessä toisiin tehtäviin
SKS hakee FILIin vakituiseen työsuhteeseen

TIEDOTTAJAA

FILI on Suomen kirjallisuuden vienti- ja asiantuntijaorganisaatio, joka tukee kirjallisuuden kääntämistä ja julkaisemista muille kielille ja edistää kotimaisen kirjallisuuden tuntemusta ulkomailla. FILIn mittavin hanke lähivuosina on vastata Suomi teemamaana Frankfurtin kirjamessuilla 2014 -hankkeesta.

Tiedottaja vastaa FILIn ulkoisesta viestinnästä ja Frankfurt-teemamaahankkeen viestintätehtävistä.

Toimen menestyksekäs hoitaminen edellyttää yliopistollista humanistisen alan loppututkintoa, jonka osana tai lisäksi on viestinnän alan tutkinto, vankkaa viestinnän kokemusta suomalaisessa ja kansainvälisessä kontekstissa sekä ruotsin ja englannin erinomaista taitoa. Saksan kielen taidon luemme eduksi.

Tiedottajalta edellytetään niin ikään kirjallisuuden ja kustannusalan tuntemusta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä editoijan taitoja. Arvostamme vankkaa työhön sitoutumista, tiimityökykyä, idearikkautta, hyviä verkostoja ja sähköisen viestinnän osaamista.

Työskentely FILIssä tarjoaa tiedottajalle haastavat ja itsenäiset tehtävät sekä mielenkiintoisen näköalapaikan kansainväliseen kulttuuriyhteistyöhön.

Haettava toimi täytetään 1.12.2012 lukien, ellei valittavan kanssa toisin sovita. Koeaika on 2 kuukautta. Toimen palkkaus vastaa alan yleistä palkkatasoa ja määräytyy SKS:ssa noudatettavan palkkausjärjestelmän perusteella.

=====================================================
Työpaikan katuosoite: Hallituskatu 1, 00170 Helsinki
Työn kesto: Vakituinen työsuhde
Palkkaus: SKS:n palkkausjärjestelmä

=====================================================
Työnantaja: Suomalaisen Kirjallisuuden Seura
WWW-osoite: http://www.finlit.fi

=====================================================
Viimeinen hakupäivä: 12.10.2012
Ilmoitus nro: 50205