10.02.2017

Lehdet

Journalistiikan opiskelijoiden tekemiä verkko- ja aikakauslehtiä

Keerna

Keerna on  journalistiikan opiskelijoiden syksyllä 2015 tekemä verkko- ja aikakauslehti. Esikoisessa painottuvat pitkät, tarinalliset jutut. Kolumneilla ja pikkujutuilla on paikkansa sekä aikakauslehden näköislehdessä että verkkolehti Keernassa.  

Journalistiikan syventäviin opintoihin kuuluvalla julkaisukurssilla syntynyt Keerna jää elämään oppiaineen omana verkkolehtenä. Ensimmäinen numero on suunnattu kolmikymppiselle lukijalle, mutta jatkossa jokainen opiskelijaryhmä valaa Keernansa uudelleen.  

http://jyu-neo.ad.jyu.fi/keerna

Painoarvo

Painoarvo on journalistiikan 1. ja 2. vuoden opiskelijoiden syksyllä 2012 tekemä kurssilehti.

TAITE

TAITE on journalistiikan opiskelijoiden aikakauslehtikurssin harjoitustyö. Se on opiskelijoiden ideoima, suunnittelema ja toteuttama (jutut, kuvitus, typografia ja taitto). Lehteä tehtiin vuosina 1999 - 2012.

Jälkimaku

Jälkimaku-verkkolehti on journalistiikan opiskelijoiden verkkojournalismin kurssin harjoitustyö keväällä 2011. Se on opiskelijoiden ideoima, suunnittelema ja toteuttama. Lehden kohderyhmä on yliopistoyhteisö ja sen teema on muuttuva ruokailukulttuuri.

http://jalkimaku.wordpress.com/

Verso

Verso-verkkolehti on journalistiikan opiskelijoiden verkkojournalismin kurssin harjoitustyö keväällä 2010. Se on opiskelijoiden ideoima, suunnittelema ja toteuttama. Lehden kohderyhmä on yliopistoyhteisö ja sen teema on vapaa-aika, viini ja kirjallisuus.

http://www.peda.net/veraja/jyu/humtdk/journalistiikka2010