15.01.2018

Ohjeita tenttimisestä

Humanistisen tiedekunnan yleiset tentit järjestetään perjantaisin klo 12-16 Liikunnan rakennuksen saleissa (huom! poikkeukset mahdollisia ja löytyvät humanistisen tiedekunnan sivulta). Näihin tentteihin ilmoittaudutaan korpissa. Ilmoittautua voi tenttiä edeltävänä perjantaina  klo 12 asti. Poikkeuksena ovat kesän tentit, joihin ilmoittaudutaan toukokuun loppuun mennessä.

Kun etsit saksan tenttejä korpista, koodi SAX, jolloin saat näkyviin kaikki saksan tentit. Voit etsiä  myös tenttipäivän mukaan, esim. päivämäärä + SAX.

ILMOITTAUTUMISEN PERUMINEN

Mikäli olet ilmoittautunut yleiseen tenttiin Korpin kautta mutta et pääsekään paikalle, sinun tulee peruuttaa tentti-ilmoittautumisesi. Peruttaminen tapahtuu seuraavasti:

  • poistamalla ilmoittautuminen Korpissa, mikäli ilmoittautumisaika ei ole vielä umpeutunut
  • sähköpostitse/puhelimitse sekä amanuenssille että tentaattorille viimeistään ke klo 12:een mennessä
  • sairaustapauksissa viimeistään tenttipäivän aamuna sähköpostitse tentaattorille.
  • HUOM ! Sinun on ehdottomasti ilmoitettava tentaattorille ja amanuenssille, jos et tule tenttiin ja ilmoittautumisaika on jo päättynyt.

Peruuttamatta jättäminen on yksi yrityskerta.


Sanakirjoja saa käyttää seuraavissa tenteissä:

  • SAXA030 Tekstitaidot I, suomi-saksa
  • SAXS030 Tekstitaidot II, suomi - saksa

Tenteissä käytettävästä kielestä:
Saksankielisten opettajien tentteihin vastataan saksaksi (poikkeuksena Deutsche Kulturstudien opiskelijat), suomalaisten opettajien tentteihin voi vastata joko suomeksi tai saksaksi tai opettajan antamien ohjeiden mukaan.

Lue lisää Tiedekunnan ohjeita tenteistä (tenttipäivät, tenttitilaisuuden kulku jne) https://www.jyu.fi/hytk/fi/opiskelu/opetusperiodit-ja-yleiset-tenttipaivat/opetusperiodit-ja-yleiset-tenttipaivat

Tutkintosääntö

 

8.8.2016