06.11.2012

Venäjän kielen ja kulttuurin sähköpostilista

Venäjän kielen ja kulttuurin sähköpostilista: venaja(at)lists.jyu.fi

Venäjän kielen ja kulttuurin oppiaine tiedottaa opiskeluun liittyvistä asioista  enimmäkseen venaja-sähköpostilistan kautta.  Tämä lista EI siis ole tarkoitettu opiskelijoiden keskinäiseen kirjeenvaihtoon, eikä ainejärjestötoimintaan, joita varten on olemassa Sputnikin lista (sputnik(at)lists.jyu.fi).

Venaja- sähköpostilista on Mailman-järjestelmässä. Listan kautta välitämme venäjän kielen ja kulttuurin opiskelijoille  ajankohtaista tietoa oppiaineidemme ja laitoksen toiminnasta,  kv-toiminnasta. Listalle kannattaa kirjoittautua eli tilata lista heti opiskelun alussa.

Kirjoittautuminen listalle tapahtuu Mailman-järjestelmän internet sivulla osoitteessa: http://lists.jyu.fi/mailman/listinfo/venaja kohdassa Subscribing to Venaja. Toinen liittymistapa on sähköpostiviestillä osoitteeseen venaja-subscribe@lists.jyu.fi. Viestissä ei tarvita mitään sisältöä tai aihe-tekstiä. Vahvistuskyselyt seuraavat perässä.

HUOM!  vain yliopiston sähköpostiosoitteet toimivat postilistalla eli kirjaudu jyu.fi päätteisellä tunnuksellasi  venaja-listalle!

Saadakseen tiedotteet, opiskelijan tulee liittyä listalle. (Sivu on valitettavasti vain englanniksi.) Täytä laatikoihin sähköpostiosoitteesi ja keksi itsellesi salasana, joka EI ole kuitenkaan sama kuin atk-keskuksen salasanasi. Salasana tulee kirjoittaa kahteen kertaan ja painaa "subscribe"-nappulaa. Tämän jälkeen saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen englanninkielisen viestin, johon sinun tulee vastata painamalla pelkästään "reply". Näin olet liittynyt listalle.

Listalta poistuminen (kirjoita sivun alalaidassa olevaan laatikkoon se sähköpostiosoite, jolla olet liittynyt listalle ja paina "edit options". Sieltä löytyy "unsubscribing", johon tarvitset salasanan, jolla olet liittynyt listalle. Jos olet unohtanut salasanan, voit samalta sivulta saada sen lähetettyä itsellesi sähköpostilla kohdasta "email my password to me".)