19.08.2013

Tero Eloranta, FM

Opiskeluvuodet:
2000–2005 Jyväskylän avoin yliopisto
2006–2007 Jyväskylän yliopisto

Aloitin puheviestinnän opinnot Jyväskylän avoimessa yliopistossa vuonna 2000 työn ohessa. Jatkoin opintoja yliopiston puolella 2006–2007 ja valmistuin filosofian maisteriksi heinäkuussa 2007.

Sivuaineopinnot:
- yhteisöviestintä (perusopinnot), henkilöstöjohtaminen (perusopinnot), mediatutkimus (perusopinnot) sekä opintoja sosiologiasta.

Työkokemus:
- Olen työskennellyt toimittajana liki 20 vuotta, ensin Yleisradiossa Lappeenrannassa ja tämän jälkeen ohjelmatuottajana paikallisradiossa Pieksämäellä. Opiskelujeni aikaan työskentelin toimittajana sekä uutispäällikkönä ja päätoimittajan varahenkilönä Pieksämäen Lehdessä.

Nykyinen työtehtävä:
- Viestinnän asiantuntija, yrittäjä, Prodictum Oy

Työskentelen viestinnän asiantuntijana ja yrittäjänä syksyllä 2008 perustamassani viestintäalan yrityksessä, Viestintä Oy Prodictumissa. Toteutan monipuolisia viestinnän koulutus- ja konsultointipalveluja yrityksille ja yhteisöille. Erityisosaamistani ovat ihmisten välinen vuorovaikutus, organisaatioiden viestintä, muutoksen viestintä sekä esimiesvalmennus. Tarjoan myös tehokkaita ja vaikuttavia ratkaisuja asiakkaitteni kaikkeen viestintään.

Sitaatti:
"Puheviestinnän opinnot avasivat minulle kokonaan uuden maailman ja johtivat lopulta ammatin vaihtoon ja oman viestintäalan koulutus- ja konsultointiyrityksen perustamiseen. Tältä pohjalta on hyvä ponnistaa viestinnän asiantuntijatehtäviin."