Heta Koski

Opiskeluvuodet:
2000 - 2006

Sivuaineopinnot:
- multimedia (aineopinnot), aikuiskasvatus (perusopinnot)
- valmistumisen jälkeen (2006 - 2007) aikuiskouluttajan pedagogiset opinnot

Työkokemus:
- 2001 - 2003 Jyväskylän yliopisto, netti-TV Vision tuottaja
Yliopiston opiskelijoiden kolmea viikoittaista ohjelmaa lähettävän Internet-television tuottaminen opintojen ohessa (mm. toiminnan suunnittelu, kehittäminen ja organisointi sekä uusien toimittajien kouluttaminen)
- 2004 - 2008 Jyväskylän yliopisto, projektisihteeri
Ensin osa-aikaisena virtuaaliyliopistohankkeissa ja myöhemmin täysipäiväisenä tietohallintokeskuksessa. Tehtäviini kuului mm. videoteknologian opetuskäytön kehittäminen ja tukipalveluista vastaaminen, henkilöstökoulutus, verkkojulkaisualusta Moniviestimen kehittäminen ja www-sivujen sisällöntuotanto.
- Näiden lisäksi kesätöitä, osa-aikaisia pestejä sekä keikkaluontoista koulutusta mm. viestintätieteiden laitoksella, avoimessa yliopistossa, Jyväskylän yliopiston viestinnässä sekä Jyväskylän kaupungilla.

Nykyinen työtehtävä:
- Verkkotiedottaja, CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy, Espoon Keilaniemi, toukokuusta 2008 alkaen.
CSC on opetusministeriön hallinnoima, voittoa tavoittelematon osakeyhtiö, joka tarjoaa korkeakouluille, tutkimuslaitoksille ja yrityksille tietoteknistä tukea ja resursseja: mallinnus-, laskenta- ja tietopalveluja. Tutkijat voivat käyttää Suomen laajinta tieteellisten ohjelmistojen ja tieteen tietokantojen valikoimaa sekä Suomen tehokkaimpia supertietokoneita Funet-tietoliikenneyhteyksien kautta.

Työhöni kuuluu pääasiassa ulkoisen verkkoviestinnän koordinointi ja kehittäminen, tuotan itse ja yhdessä eri alojen asiantuntijoiden kanssa sisältöä verkkosivuillemme. Lisäksi työpäiviä täyttävät monet muut viestintäyksikön erilaiset tehtävät (lehtijuttujen ja tiedotteiden kirjoittaminen, tapahtumajärjestelyt jne.). Aiemmasta kokemuksesta korkeakoulumaailmassa on erittäin paljon hyötyä, ja pystyn nykyisessä työssäni yhdistämään hyvin tietoteknisen ja viestinnällisen osaamiseni.

Sitaatti:
"Nippelitieto unohtuu nopeasti, mutta puheviestinnän opinnoista saatu ajattelutapa, kyky havainnoida ympäristöään ja ihmisiä sekä hyvät vuorovaikutustaidot kantavat pitkälle."