Jenni Nyystilä

Opiskeluvuodet:
2001 - 2007
Aloitin opiskeluni Uumajan yliopistossa vuonna 1999 (mm. ruotsin kielen ja aatehistorian opintoja). Jyväskylässä aloitin v. 2001 pääaineenani yleinen historia. Aloitin puheviestinnän opintoni sivuaineopiskelijana, mutta tiesin jo silloin, että tulisin hakemaan pääaineopinto-oikeutta puheviestinnästä. Vaihdoin pääaineeni puheviestintään proseminaarin tehtyäni.

Sivuaineopinnot:
yleinen historia (aineopinnot), aatehistoria (perusopinnot), ruotsin kieli (perusopinnot)

Työkokemus:
- Opiskeluaikanani olin lähinnä kaupanalan työtehtävissä. Eniten tein töitä S-ryhmälle (myyjänä ja kassana mm. Sokoksella, S-marketissa ja Prismassa).
- Työharjoitteluni suoritin Keskimaan henkilöstöhallinnossa, jossa tehtäviini kuuluivat erilaiset markkinointiviestinnän tehtävät (mm. lehtiartikkelien, TV-mainosten yms. tekeminen, messujen koordinointi) sekä esimiesten vuorovaikutustaitojen kartoitus ja niitä koskevan kehittämissuunnitelman tekeminen.
- Myyntikonsultti Milestone Coaching & Consulting -yrityksessä vuodesta 2007 alkaen. Tehtäviini kuuluu asiakashankinta, valmennus- ja kehitystarvekartoitukset sekä yhteistyöneuvottelut asiakkaan kanssa. Toimin myös projektipäällikkönä, jolloin vastaan pitkien valmennusprosessien koordinoinnista ja yhteydenpidosta asiakkaaseen. Lisäksi olen ollut mukana valmennuksissa avustavana valmentajana.

Nykyinen työtehtävä:
Valmentaja, Milestone Coaching & Consulting Oy, vuodesta 2009 alkaen.
Vastuullani ovat usein mm. vuorovaikutustaitoja koskevat valmennuspäivät. Työskentelemme työpareina ja mukanani laajoissa valmennusprojekteissa on aina myös seniorivalmentaja. Kokeneemman valmentajan mukana olo varmistaa riittävän liiketoimintaosaamisen.

Sitaatti:
”Puheviestintä oppiaineena on hyvä startti työelämään. Työyhteisöjen ja liiketoiminnan kehittämisessä asiakkaiden tarvelistan kärjessä tällä hetkellä on yhteistyötaitojen kehittäminen. Puheviestintä oppiaineena tarjoaakin hyvät mahdollisuudet juuri näiden tietojen ja taitojen kehittämiseen.”