19.02.2016

Suomalaisen viittomakielen pääaineopiskelijoiden kokemuksia

Mitä suomalaisen viittomakielen opiskelu oikeastaan on?
Millaisia kokemuksia siitä on?
Mitä se on antanut?

Täältä löytyy opiskelijoittemme videoita, joissa he kertovat avoimesti opiskelustaan
Jyväskylän yliopistossa. Videot on tuotettu viime keväänä valintakokeiden yhteydessä.
Tutustukaa ja pankaa mietintämyssyyn seuraavia valintakokeita varten!

Jarkko Keränen pohtii, miksi suomalaisen viittomakielen opiskelu muutti hänen maailmansa.

Henna Syrjälän mietteitä meillä opiskelusta, opintoihin hakemisesta ja työllistymisestä.

Iina Öykkönen ja Veera Elonen kertovat muun muassa suomalaisen viittomakielen opiskelusta.

Lisäksi tästä löytyy todisteita sille, miksi kannattaa hakea opiskelemaan suomalaista viittomakieltä.

Katso täältä kuukauden alumnitarina, jossa Kuurojen Liiton kehittämisjohtaja Kaisa Alanne kertoo suomalaisen viittomakielen pääaineopinnoistaan.

Lisäksi täältä löytyy Kuurojen Liiton kehitysyhteistyöhankkeiden pedagogisen ja lingvistisen neuvonantajan Arttu Liikamaan kuukauden alumnitarina, missä hän kertoo samaan tapaan opiskelustaan Jyväskylän yliopistossa.