05.01.2017

Yhteistyömahdollisuuksia

Yliopisto on yritysmaailman aktiivinen yhteistyökumppani. Se on myös innovaatiotoiminnan ja alueellisen kehittämisen edistäjä. Yhteisöviestinnällä on niin paikallisia, valtakunnallisia kuin kansainvälisiäkin yhteistyökumppaneita. Esimerkiksi harjoittelu-, tutkimus- ja työelämäyhteistyö tarjoavat monenlaisia mahdollisuuksia.

Yhteistyöideoita kannattaa tarjota ennakkoluulottomasti ja hyvissä ajoin. Hyvään alkuun pääsee ottamalla yhteyttä yhteisöviestinnän henkilökuntaan tai ainejärjestöön.

Haetko työntekijää?

toissa

Tarjoamalla harjoittelupaikan yhteisöviestinnän opiskelijalle työnantaja saa arvokkaan työpanoksen, uusia ajatuksia ja tuoretta osaamista. Harjoittelijan palkkaaminen tarjoaa myös helpon tavan rekrytoida tulevaisuuden asiantuntijoita.

Harjoittelupaikkaa voi tarjota kolmeksi kuukaudeksi tai pidemmäksi jaksoksi. Yhteisöviestinnän opiskelijoiden joukosta löytyy myös osaavaa aputyövoimaa esimerkiksi erilaisiin projekteihin tai tilapäisiin työtehtäviin.

Viestintäpulma ratkottavana – ratkaisuna opinnäytetyö

Monet yhteisöviestinnän opinnäytetyöt tutkivat jotakin yhteisöviestinnän ilmiötä kohdeorganisaation kautta. Opinnäyteyhteistyö tarjoaa toimeksiantajalle mahdollisuuden hyödyntää asiantuntevaa ja laadukasta tutkimusta oman toimintansa kehittämisessä. Yliopisto-opinnot takaavat sen, että yhteistyötahon käytössä on uusin tutkimustieto ja taitoa sen soveltamiseen juuri kyseiseen tehtävään sopivalla tavalla. Opinnäytetyön tekijällä on aina tukenaan asiantunteva ohjaaja, ja työssä noudatetaan tutkimuseettisiä periaatteita.

Ota yhteyttä

Voit tarjota harjoittelupaikkaa tai hakea opinnäytetyöntekijää yhteydenottolomakkeemme avulla.