25.06.2018

Viestinnän opiskelijoille

Oppiaineen tervetulotoivotus

Tervetuloa opiskelemaan viestintää!

Viestintä-oppiaineen puolesta toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi akateemiseen maailmaan. Lukuvuotesi alkaa yliopiston, humanistis-yhteiskuntatieteellisen tiedekunnan ja laitoksen orientaatiotilaisuuksilla sekä tuutoreiden opastuksella. Tuutorisi ovat Jenni Anttila ja Ukko Sallinen.

Viestintä-oppiaineen aloittavien opiskelijoiden infotilaisuus pidetään torstaina 6.9.2018 klo 10.15 - 12.00 Musica-rakennuksen (M) Boombox-tilassa. Muut lukuvuoden alun tilaisuudet löydät orientaatio-ohjelmasta. Tilaisuuksissa kerrotaan opiskeluun ja opintojen aloittamiseen liittyvistä tärkeistä asioista, joten niihin sinun tulee ehdottomasti osallistua.

Viestinnän aloittavien opiskelijoiden infotilaisuudessa torstaina 6.9. nimetään kaikille uusille opiskelijoille omaopettaja, jonka kanssa voit keskustella viestinnän opintoihin ja opiskeluun sekä myöhemmin myös työelämään liittyvistä kysymyksistä. Yleistä opinto-ohjausta ja -neuvontaa sekä opintojen suunnitteluun liittyvää ohjausta antaa koulutussuunnittelija Sari Mäkikangas.

Tutustuthan ennen opintojesi alkua viestintä-oppiaineen opetussuunnitelmaan, josta näet, millaisista opintojaksoista viestinnän opintosi muodostuvat ja millaisia muita opintoja tutkintoosi kuuluu. Syksyn tarkan lukujärjestyksen teet tuutoreiden avustuksella.

Lisätietoja opiskeluun liittyvistä asioista löydät viestintä-oppiaineen ja laitoksen verkkosivuilta. Jos sinulla on erityiskysymyksiä mielessäsi, voit myös ottaa yhteyttä laitoksen koulutussuunnittelija Sari Mäkikankaaseen.Tervetulokettu

Lukuvuoden alkua odottaen,
koko viestintä-oppiaineen puolesta,

Maarit Valo
professori
viestintä-oppiaineen pääedustaja

Tuutorit

Lue tuutoreittesi Jennin ja Ukon tervehdys!

Opintojen suunnittelu ja kurssien valitseminen